Artikel top billede

Danske kunder kontakter Microsoft hver dag på grund af tvivl om cloud-løsninger: "De tør ikke længere bruge Office 365, for de tror ikke, det er lovligt at bruge vores standard databehandleraftale"

Interview: I de seneste uger er Microsoft Danmark blevet kimet ned af nervøse kunder, der tror, at det er ulovligt at bruge Office 365. "Så må vi forklare, at sådan hænger det ikke sammen," siger Microsoft Danmarks teknologi- og sikkerhedsdirektør, Ole Kjeldsen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indblik i hvordan Microsoft Danmark er blevet kontaktet af forvirrede kunder
  • Find ud af hvordan Microsoft beroliger de nervøse kunder
  • Læs hvorfor det er langt over de danske Microsoft-chefers lønramme at diskutere ændringer i selskabets standardbetingelser
  • Bliv klogere på hvordan Ole Kjeldsen vil aflive myten om dataopbevaring i Danmark er den sikreste løsning
529
2:45 min
Siden Computerworld afslørede, at det landsdækkende telemedicinudbud, FUT, har fravalgt Amazon Web Services (AWS) som underleverandør på grund af en række usikkerheder, har telefonerne og mailboksen hos Microsoft Danmark været rødglødende.

Selskabets teknologi- og sikkerhedsdirektør, Ole Kjeldsen, fortæller til Computerworld, at Microsoft Danmark hver dag bliver kontaktet af bekymede kunder, der er i tvivl om, hvorvidt Microsofts databehandleraftaler er lovlige.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Sådan får du innovationen til at blomstre i din virksomhed: "Det bliver gjort forkert i 90 procent af tilfældene"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nu kan du afprøve det nye Microsoft Visual Studio 2022 – hent det her

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Advarer om alvorlige mangler: 75 procent af de danske virksomheder er for dårlige til logning

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Pandoras store it-investeringer har ført til fordobling af onlinesalget under corona

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Lars Seier headhuntede Mærsk-veteran til sit kryptoprojekt: “Jeg er sikker på, at Mærsk ville vælge en blockchain-løsning som Concordiums, hvis de i dag skulle bygge en blockchain-løsning fra bunden”


Premium
Sådan får du innovationen til at blomstre i din virksomhed: "Det bliver gjort forkert i 90 procent af tilfældene"
For at ramme plet med digitale løsninger er innovation afgørende, og det flyvske begreb er noget, der bør gribes systematisk an. "Innovation er ikke lig med post-its. Man skal både arbejde med kulturen, tankegangen og værktøjskassen," siger Thomas Ove Rasmussen, innovationsdirektør i Trifork.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.