Artikel top billede

Danske kunder kontakter Microsoft hver dag på grund af tvivl om cloud-løsninger: "De tør ikke længere bruge Office 365, for de tror ikke, det er lovligt at bruge vores standard databehandleraftale"

Interview: I de seneste uger er Microsoft Danmark blevet kimet ned af nervøse kunder, der tror, at det er ulovligt at bruge Office 365. "Så må vi forklare, at sådan hænger det ikke sammen," siger Microsoft Danmarks teknologi- og sikkerhedsdirektør, Ole Kjeldsen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indblik i hvordan Microsoft Danmark er blevet kontaktet af forvirrede kunder
  • Find ud af hvordan Microsoft beroliger de nervøse kunder
  • Læs hvorfor det er langt over de danske Microsoft-chefers lønramme at diskutere ændringer i selskabets standardbetingelser
  • Bliv klogere på hvordan Ole Kjeldsen vil aflive myten om dataopbevaring i Danmark er den sikreste løsning
529
2:45 min
Siden Computerworld afslørede, at det landsdækkende telemedicinudbud, FUT, har fravalgt Amazon Web Services (AWS) som underleverandør på grund af en række usikkerheder, har telefonerne og mailboksen hos Microsoft Danmark været rødglødende.

Selskabets teknologi- og sikkerhedsdirektør, Ole Kjeldsen, fortæller til Computerworld, at Microsoft Danmark hver dag bliver kontaktet af bekymede kunder, der er i tvivl om, hvorvidt Microsofts databehandleraftaler er lovlige.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter