Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Tidligere Nets-direktør optog ulovlige millionlån

Tidligere Nets-direktør optog ulovlige million-lån i sit private holding-selskab, mens hun stod til at score en stor milliongevinst på lukrativt Nets-program.

Den tidligere Nets-direktør Susanne Brønnum-Hyttel måtte betale strafrente for at have foretaget et ulovligt lån til sig fra sit private holdingselskab Sbron, skriver Børsen..

Strafrenten skulle betales samtidig med, at hun ifølge avisen stod til at score en stor milliongevinst som led i Nets lukrative aktieprogram for selskabets chefer.

Den tidligere direktør siger til Brsen, at hun ikke var klar over, at lånet var i strid med reglerne.

“Det var i virkeligheden en fejl fra min side. Jeg var simpelthen ikke klar over med de penge, der var, at der først skulle indkaldes til generalforsamling i selskabet, før pengene kunne blive udbetalt fra selskabet til mig privat,” siger hun.

Børsen skriver desuden, at Erhvervsstyrelsen nu intensiverer jagten på direktør og aktionærer, der netop ulovligt trækker penge ud af deres selskaber via ulovlige aktionærlån.

I 2018 og 2019 har Erhversstyrelsen rejst mere end 2.000 sager af mod danske selskaber for dette.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere