Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Tidligere Nets-direktør optog ulovlige millionlån

Tidligere Nets-direktør optog ulovlige million-lån i sit private holding-selskab, mens hun stod til at score en stor milliongevinst på lukrativt Nets-program.

Den tidligere Nets-direktør Susanne Brønnum-Hyttel måtte betale strafrente for at have foretaget et ulovligt lån til sig fra sit private holdingselskab Sbron, skriver Børsen..

Strafrenten skulle betales samtidig med, at hun ifølge avisen stod til at score en stor milliongevinst som led i Nets lukrative aktieprogram for selskabets chefer.

Den tidligere direktør siger til Brsen, at hun ikke var klar over, at lånet var i strid med reglerne.

“Det var i virkeligheden en fejl fra min side. Jeg var simpelthen ikke klar over med de penge, der var, at der først skulle indkaldes til generalforsamling i selskabet, før pengene kunne blive udbetalt fra selskabet til mig privat,” siger hun.

Børsen skriver desuden, at Erhvervsstyrelsen nu intensiverer jagten på direktør og aktionærer, der netop ulovligt trækker penge ud af deres selskaber via ulovlige aktionærlån.

I 2018 og 2019 har Erhversstyrelsen rejst mere end 2.000 sager af mod danske selskaber for dette.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere