Artikel top billede

(Foto: Computerworld.dk)

Chipgigant fremlægger optimistiske 5G-forventninger: Er Apple på trapperne med en 5G-iPhone?

Chipgiganten Qualcomm har store forventninger til 5G-salget i det kommende år Det kan betyde, at Apple barsler med en iPhone, der understøtter 5G.

Apple kan være på vej med en 5G-iPhone i løbet af det kommende år.

Det antyder en ny prognose fra chip-giganten Qualcomm ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Det fremgår af prognosen fra Qualcomm, at selskabet, der har Apple på kundelisten, forventer at sælge 200 millioner 5G-smartphone i løbet af 2020.

De optimistiske prognoser kan ifølge amerikanske medier antyde, at den næste generation af Apples storsælgende iPhones også vil understøtte 5G.

Overgår forventninger hos analysehuse

Ifølge Reuters er Qualcomms prognoser næsten 60 procent højere end analysehuset IDC’s forventninger om, at der i 2020 vil blive solgt 123,5 millioner 5G-smartphones.

Investeringsbanken Goldman Sachs har tidligere vurderet, at der i 2020 vil blive solgt 120 millioner 5G-telefoner.

Apple har endnu ikke selv udtalt sig om, hvorvidt selskabet forventer, at den næste generation af iPhones kommer til at understøtte 5G.

Læs også: Apples første 5G-telefoner på vej: Vil blive udstyret med Apples første 5-nanometer chip nogensinde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere