Artikel top billede

Airpods Pro sælger som varmt brød: Apple forventer at fordoble høretelefon-salget

Salget af Apples nye høretelefoner AirPods Pro overgår alle forventninger, lyder det fra et amerikansk medie.

Apple forventer, at det årlige salg af selskabets trådløse høretelefoner Airpods i 2019 vil blive fordoblet til 60 millioner enheder. Det skriver Bloomberg.

Den eksplosive stigning skyldes ifølge det amerikanske medies kilder, at efterspørgslen efter den nye og dyrere model Airpods Pro er væsentligt højere end forventet.

Airpods Pro blev lanceret i oktober og tilbyder aktiv støjreduktion, forbedret lyd og vandafvisning.

Læs også: Apple er ikke længere bare en iPhone-virksomhed: Disse produkterkategorier stormer frem

Ny vækstmotor

Kropsbåren teknologi – også kaldet wearables – har vist sig som en ny betydelig vækstmotor for Apple, der i de seneste år har oplevet, at iPhone-salget efter mange år med ekstrem vækst nu er begyndt at dale, som følge af et mættet smartphone-marked.

Således faldt Apples iPhone-omsætning i det seneste kvartal til 33,4 milliarder dollar fra 36,8 milliarder dollar i samme kvartal året før.

Til gengæld voksede produktkategorien 'Wearables, Home og Accesories', der blandt andet indeholder Airpods og Apple Watch, med 54 procent til 6,5 milliarder dollar.

Oplagt julegave

Airpods har et prisniveau, der gør det til et oplagt julegaveemne.

Og Apples mediet 9to5mac skrev for nylig, at en ny undersøgelse fra analysefirmaet Piper Jaffray viser, at Apple takket være Airpods har indtaget førstepladsen over brands, som teenagere er mest begejstret for her op til julens store gaveræs.

Computerworlds anmelder gav for nylig AirPods fem ud af seks stjerner og roste høretelefonerne for en effektiv støjreduktion og høj brugervenlighed.

Du kan læse hele anmeldelsen her: Vi tester de splinternye Airpods Pro: Så enkle, at ingen andre kommer i nærheden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere