Artikel top billede

Airpods Pro sælger som varmt brød: Apple forventer at fordoble høretelefon-salget

Salget af Apples nye høretelefoner AirPods Pro overgår alle forventninger, lyder det fra et amerikansk medie.

Apple forventer, at det årlige salg af selskabets trådløse høretelefoner Airpods i 2019 vil blive fordoblet til 60 millioner enheder. Det skriver Bloomberg.

Den eksplosive stigning skyldes ifølge det amerikanske medies kilder, at efterspørgslen efter den nye og dyrere model Airpods Pro er væsentligt højere end forventet.

Airpods Pro blev lanceret i oktober og tilbyder aktiv støjreduktion, forbedret lyd og vandafvisning.

Læs også: Apple er ikke længere bare en iPhone-virksomhed: Disse produkterkategorier stormer frem

Ny vækstmotor

Kropsbåren teknologi – også kaldet wearables – har vist sig som en ny betydelig vækstmotor for Apple, der i de seneste år har oplevet, at iPhone-salget efter mange år med ekstrem vækst nu er begyndt at dale, som følge af et mættet smartphone-marked.

Således faldt Apples iPhone-omsætning i det seneste kvartal til 33,4 milliarder dollar fra 36,8 milliarder dollar i samme kvartal året før.

Til gengæld voksede produktkategorien 'Wearables, Home og Accesories', der blandt andet indeholder Airpods og Apple Watch, med 54 procent til 6,5 milliarder dollar.

Oplagt julegave

Airpods har et prisniveau, der gør det til et oplagt julegaveemne.

Og Apples mediet 9to5mac skrev for nylig, at en ny undersøgelse fra analysefirmaet Piper Jaffray viser, at Apple takket være Airpods har indtaget førstepladsen over brands, som teenagere er mest begejstret for her op til julens store gaveræs.

Computerworlds anmelder gav for nylig AirPods fem ud af seks stjerner og roste høretelefonerne for en effektiv støjreduktion og høj brugervenlighed.

Du kan læse hele anmeldelsen her: Vi tester de splinternye Airpods Pro: Så enkle, at ingen andre kommer i nærheden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere