Airpods Pro sælger som varmt brød: Apple forventer at fordoble høretelefon-salget

Salget af Apples nye høretelefoner AirPods Pro overgår alle forventninger, lyder det fra et amerikansk medie.

Apple forventer, at det årlige salg af selskabets trådløse høretelefoner Airpods i 2019 vil blive fordoblet til 60 millioner enheder. Det skriver Bloomberg.

Den eksplosive stigning skyldes ifølge det amerikanske medies kilder, at efterspørgslen efter den nye og dyrere model Airpods Pro er væsentligt højere end forventet.

Airpods Pro blev lanceret i oktober og tilbyder aktiv støjreduktion, forbedret lyd og vandafvisning.

Læs også: Apple er ikke længere bare en iPhone-virksomhed: Disse produkterkategorier stormer frem

Ny vækstmotor
Kropsbåren teknologi – også kaldet wearables – har vist sig som en ny betydelig vækstmotor for Apple, der i de seneste år har oplevet, at iPhone-salget efter mange år med ekstrem vækst nu er begyndt at dale, som følge af et mættet smartphone-marked.

Således faldt Apples iPhone-omsætning i det seneste kvartal til 33,4 milliarder dollar fra 36,8 milliarder dollar i samme kvartal året før.

Til gengæld voksede produktkategorien 'Wearables, Home og Accesories', der blandt andet indeholder Airpods og Apple Watch, med 54 procent til 6,5 milliarder dollar.

Oplagt julegave
Airpods har et prisniveau, der gør det til et oplagt julegaveemne.

Og Apples mediet 9to5mac skrev for nylig, at en ny undersøgelse fra analysefirmaet Piper Jaffray viser, at Apple takket være Airpods har indtaget førstepladsen over brands, som teenagere er mest begejstret for her op til julens store gaveræs.

Computerworlds anmelder gav for nylig AirPods fem ud af seks stjerner og roste høretelefonerne for en effektiv støjreduktion og høj brugervenlighed.

Du kan læse hele anmeldelsen her: Vi tester de splinternye Airpods Pro: Så enkle, at ingen andre kommer i nærheden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Premium
Ildevarslende signaler præger den danske it-sektor: Væksten styrtdykker
It-komet 2020 Årets vækstkometer kan langt fra leve op til tidligere års markante fremgang i den danske it-branche. Væksten er i frit fald. Det sender en række ildevarslende signaler til it-virksomhederne på det danske marked.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.