Artikel top billede

Danske Banks investeringsrobot er langt foran rivalerne - har rundet en milliard kroner

Danske Banks investeringsrobot June er blevet den altdominerende løsning på markedet herhjemme. Danskerne har investeret mere end en milliard kroner gennem robotten.

Danske Banks investeringsrobot June er langt foran de konkurrerende robot-løsninger fra banker som Nordea, Jyske Bank og Spar Invest, skriver Finans.

Ifølge avisen har danskerne indtil videre investeret mere end en milliard kroner gennem June, hvilket er mere end halvdelen af det samlede marked.

Ifølge June-chef Jakob Beck Thomsen har 23.000 danskere investeret via June.

“Vi har prøvet at fjerne nogle af barriererne for investering. Og det, synes vi, er lykkedes. Alene i år har vi fået 6.500 nye kunder. Samtidig lærer banken mere om de nye investorer. Blandt andet kan vi se, at indskud og udtræk af penge er langt mere afhængig af udviklingen på aktiemarkedet end for mere erfarne investorer,” siger han til avisen.

Danske Bank har tidligere fortalt om selve udviklingsarbejdet af June til Computerworld.

Det kan du læse mere om her: Klar med digital investerings-robot: Sådan har Danske Bank brugt ni måneder på at forstå danskernes behov i dybden

Læs også:

For to år siden satsede Danske Bank stort på ny investeringsrobot - nu tiltrækker den tusindvis af små-investorer

Danske Bank har lagt sin innovationssucces MobileLife i graven: Her er de vigtigste erfaringer fra flere års målrettet arbejde med innovation
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere