Artikel top billede

Stephen Schmidt, CISO i AWS, udlægger teksten for Computerworlds udsendte. (Foto: Dan Jensen) (Foto: Dan Jensen)

Han er øverste it-sikkerhedschef i et af verdens største it-firmaer: Disse 10 punkter bør alle it-sikkerhedsfolk bruge tid på at få styr på

Interview: Skal du have effektiv it-sikkerhed i dit selskab, bør du fokusere it-sikkerheds-indsatsen på 10 punkter, lyder det fra Stephen Schmidt, der er CISO i verdens største cloud-firma, AWS. Det gør han selv.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se de 10 væsentligste punkter for god it-sikkerhed ifølge CISO i mægtige AWS, Stephen Schmidt.
1.911
9:45 min
AWS re:Invent 2019, Las Vegas: It-sikkerhed er en kompleks affære, som kræver hård prioritering og synkronisering med forretningens strategier, produkter og kundefokus.

For alle store virksomheder er sikkerheden forretningskritisk. Det gælder ikke mindst for de store cloud-udbydere, der alle står på mål for, at kundernes data er sikre i deres datacentre i en grad, der gør, at netop it-sikkerheden ofte er et central salgs-argument.

Sådan er det også hos verdens største cloud-udbyder, Amazon Web Services, der med et stort antal datacentre verden over ligger inde med enorme mængder forretningskritiske data fra hundredetusindevis af virksomheder.

Selskabets it-sikkerhedschef, CISO Stephen Schmidt, har derfor til opgave at sikre, at AWS’ it-sikkerhed er tårnhøj.

Hans afdeling udvikler og anvender it-sikkerhedsprodukter i stor stil: Udvikler til videresalg og anvender de selvudviklede produkter selv.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter