Artikel top billede

(Foto: KMD)

Direktør for KMD Business trækker sig fra posten

Direktør for KMD Business, Helle Huss, trækker sig fra posten efter fem år som direktør.

Direktør for KMD Business, Helle Huss, trækker sig fra posten som Executive Vice President for selskabets erhvervsafdeling.

Det sker efter fem år efter, at hun blev ansat i KMD, hvor hun de seneste to et halvt år har været direktør for erhvervsafdelingen.

“Jeg har besluttet at forfølge nye muligheder uden for KMD. Det har ikke været nogen nem beslutning,” skriver hun i et opslag på LinkedIn med titlen 'New adventures ahead!", som du finder her.

Her skriver hun, at man ‘nogle gange er nødt til at udfordre sig selv for at fortsætte med at vokse som menneske og professionelt.”

I opslaget skriver hun, at hun vil være holde fri indtil sommer, hvorefter hun vil meddele, hvad hendes næste karrieretræk bliver.

Helle Huss var før hun kom til KMD i begyndelsen af 2015 ansat i NNIT i 17 år, senest som direktør for Business Applications & Technology.

KMD-direktør Eva Berneke meddeler til ITWatch, at hun i ‘nogen tid’ har talt med Helle Huss om Helle Huss' karrieretanker.

“Helle har spillet en stor rolle i transformationen af KMD, og jeg vil gerne takke hende for hendes indsats og energi inden for først det administrative softwareområde i kommune og regionssegmentet og senest forretningsområdet KMD Business. Der er ingen tvivl om, at Helle har sat et stort aftryk hos os i KMD. Jeg ønsker hende alt det bedste fremover,” meddeler Eva Berneke ifølge mediet.

Søren Henriksen er indtil videre konstitueret som direktør for KMD Business.