Artikel top billede

(Foto: KMD)

Direktør for KMD Business trækker sig fra posten

Direktør for KMD Business, Helle Huss, trækker sig fra posten efter fem år som direktør.

Direktør for KMD Business, Helle Huss, trækker sig fra posten som Executive Vice President for selskabets erhvervsafdeling.

Det sker efter fem år efter, at hun blev ansat i KMD, hvor hun de seneste to et halvt år har været direktør for erhvervsafdelingen.

“Jeg har besluttet at forfølge nye muligheder uden for KMD. Det har ikke været nogen nem beslutning,” skriver hun i et opslag på LinkedIn med titlen 'New adventures ahead!", som du finder her.

Her skriver hun, at man ‘nogle gange er nødt til at udfordre sig selv for at fortsætte med at vokse som menneske og professionelt.”

I opslaget skriver hun, at hun vil være holde fri indtil sommer, hvorefter hun vil meddele, hvad hendes næste karrieretræk bliver.

Helle Huss var før hun kom til KMD i begyndelsen af 2015 ansat i NNIT i 17 år, senest som direktør for Business Applications & Technology.

KMD-direktør Eva Berneke meddeler til ITWatch, at hun i ‘nogen tid’ har talt med Helle Huss om Helle Huss' karrieretanker.

“Helle har spillet en stor rolle i transformationen af KMD, og jeg vil gerne takke hende for hendes indsats og energi inden for først det administrative softwareområde i kommune og regionssegmentet og senest forretningsområdet KMD Business. Der er ingen tvivl om, at Helle har sat et stort aftryk hos os i KMD. Jeg ønsker hende alt det bedste fremover,” meddeler Eva Berneke ifølge mediet.

Søren Henriksen er indtil videre konstitueret som direktør for KMD Business.Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.