Artikel top billede

Dansk SAP-netværk lukker ned: Det blev til 14 år med SAP-sikkerhed og -compliance

Netværksgruppen SUPAN lukker ned, klubkassen tømmes og doneres til velgørende formål.

Næsten et halvandet årti blev det til, for en af landets førende SAP-netværk, SUPAN, som efter 14 år lukker ned. Det oplyser netværket i en meddelelse.

Gruppen blev stiftet og ledet af blandt andre Troels Lindgaard, som i dag er med til at lukke netværket ordentlig ned, lyder det. Han er i dag partner i det danske SAP-konsulenthus 1Digital Trust.

Igennem SUPAN’s levetid har netværkets mission været at få SAP-sikkerhed og compliance på dagsordenen hos særligt større virksomheder og konsulenthuse – en målsætning som er indfriet, mener Troels Lindgaard:

SUPANs mission om at få sikkerhed og compliance på virksomhedernes dagsorden er for længst nået. Derfor er der ikke længere brug for gruppen. Vi har udvekslet viden og erfaringer, og vi har med vores årlige pris hyldet dem, der har implementeret de bedste SAP compliance projekter i Danmark såsom Grundfos og Ørsted,siger han.

I forbindelse med lukningen af netværket, bliver SUPANs tilbageværende kassebeholdning doneret til BørneBasketfonden, en forening som tilbyder undervisning og træning på skoler og SFO’er, afholder basketcamps og etablerer basketballklubber for børn.

”I BørneBasketFonden bruger vi basketball til at aktivere og organisere udsatte børn og andre, der i dag har begrænsede muligheder for at deltage i de organiserede idrætstilbud, ligesom vi sætter fokus på gode kost- og bevægelsesvaner hos børn i 6-10 års alderen,” fortæller BørneBasketFondens direktør Jens Laulund.

Læs også: Danske SAP-projekter uden sikkerhed koster dyrt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere