Dansk SAP-netværk lukker ned: Det blev til 14 år med SAP-sikkerhed og -compliance

Netværksgruppen SUPAN lukker ned, klubkassen tømmes og doneres til velgørende formål.

Næsten et halvandet årti blev det til, for en af landets førende SAP-netværk, SUPAN, som efter 14 år lukker ned. Det oplyser netværket i en meddelelse.

Gruppen blev stiftet og ledet af blandt andre Troels Lindgaard, som i dag er med til at lukke netværket ordentlig ned, lyder det. Han er i dag partner i det danske SAP-konsulenthus 1Digital Trust.

Igennem SUPAN’s levetid har netværkets mission været at få SAP-sikkerhed og compliance på dagsordenen hos særligt større virksomheder og konsulenthuse – en målsætning som er indfriet, mener Troels Lindgaard:

SUPANs mission om at få sikkerhed og compliance på virksomhedernes dagsorden er for længst nået. Derfor er der ikke længere brug for gruppen. Vi har udvekslet viden og erfaringer, og vi har med vores årlige pris hyldet dem, der har implementeret de bedste SAP compliance projekter i Danmark såsom Grundfos og Ørsted,siger han.

I forbindelse med lukningen af netværket, bliver SUPANs tilbageværende kassebeholdning doneret til BørneBasketfonden, en forening som tilbyder undervisning og træning på skoler og SFO’er, afholder basketcamps og etablerer basketballklubber for børn.

”I BørneBasketFonden bruger vi basketball til at aktivere og organisere udsatte børn og andre, der i dag har begrænsede muligheder for at deltage i de organiserede idrætstilbud, ligesom vi sætter fokus på gode kost- og bevægelsesvaner hos børn i 6-10 års alderen,” fortæller BørneBasketFondens direktør Jens Laulund.

Læs også: Danske SAP-projekter uden sikkerhed koster dyrt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Peter Wibroe holder styr på Formel 1-sejlholds enorme mængder af real-time-data: Vi har 2.000 datastreams når vi sejler
SailGP er Formel 1 til vands drevet af tusindvis af sensorer, live dataanalyse og hvor alle konkurrenter live kan kigge med i netop dine data. Computerworld har været ude at sejle med det danske SailGP-team for at få historien om den topmoderne og datadrevne sport.
Computerworld
Pengene fosser ud af MobilePays kasse: Har tabt 157,6 millioner kroner i 2019
MobilPay kommer ud af 2019 med et dundrende underskud 157,6 millioner kroner.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.