Artikel top billede

10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu

Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.

I denne uge har vi fokus på lederstillinger.

Du kan nedenfor se et bredt udvalg af digitale lederstillinger, som netop nu er ledige hos spændende virksomheder som eksempelvis Necompany, Pandora og DR.

Hver uge vil du kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, for eksempel branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Formpipe Software søger tech lead, Ballerup

Er du en ambitiøs og resultatorienteret tech lead med udviklerbaggrund, og trives du i et dynamisk arbejdsmiljø? Har du erfaring med agil udvikling og brænder du for at se dit team være stolt, levere og vokse med opgaverne?

Du bliver det faglige sparringspunkt for kollegerne i teamet på tværs af landegrænserne og du vil få en stor kontaktflade til både testere, arkitekter, off shore-teamet og kontakt til kunderne i form af blandt andet afklaringer og demoer.

Du får fokus på at sikre vores kontinuerlige forbedring via processer, brug af værktøjer og organisering, og samtidig skabe værdi for kunderne.

Du kan bidrage til fortsat udvikling og forbedring af organisation, processer og metoder, og være ansvarlig for forankringen af forbedringstiltag. Du sikrer den løbende udvikling af dig selv og dit team.

Læs hele annoncen her

Clever søger udviklingschef med mod på at forme fremtidens e-mobilitet, København

Clever søger end udviklingschef, der som ”spillende træner” er backendudvikler og ekspert i Azure.

Som udviklingschef får du ansvaret og mandatet til at sætte retningen og vælge prioriteringen af de projekter der søsættes, projekter der skal vedligeholdes og videreudvikles i Clevers nystartede udviklingsafdeling.

Du vil sammen med dit team arbejde med nyeste teknologier og derfor vil ny viden være en del af din hverdag.

Høj oppe-tid og kvalitet er essentielt for virksomheden, da systemet blandt andet håndterer kundernes opladningsmuligheder i dagligdagen.

Som udviklingschef i Clever vil du have en vigtig rolle i at videreudvikle hele vores it-system på nyeste teknologi platforme. Du trives som holdspiller, og i tæt samarbejde med dine kolleger har du en vigtig rolle i at realisere Clevers strategiske og ambitiøse mål for Clevers it-setup.

Læs hele annoncen her.

BUPL søger Leder af it, København

Har du ledelseserfaring fra it-området, og fokus på at it skal understøtte kerneopgaven?

Så er du måske vores nye leder af BUPL’s it-enhed. BUPL’s it-enhed har gennem de seneste år leveret en række store fælles it-løsninger til vores lokale fagforeninger, a-kasse og studieorganisation.

For at få succes som leder af it-enheden har du solid erfaring med ledelse, ligesom du har et stort it-fagkundskab.

Du skal sikre, at it-enheden leverer værdi til organisationen og have fingeren på pulsen i forhold til nye digitale tiltag, der kan gøre hverdagen nemmere/mere effektiv for både brugere og medlemmer.

Det er vores ambition, at it-enheden fortsat bidrager til at udvikle og understøtte organisationens kerneopgaver.

Som leder af it-enheden står du i spidsen for denne opgave. Du har det ledelsesmæssige ansvar for it-enheden med reference til den øverste administrative ledelse af BUPL’s forbundskontor.

Læs hele annoncen her.

Remondis søger it-chef til virksomhed i udvikling, Brøndby

Vil du stå i spidsen for digitalisering i en stor dansk transportvirksomhed, som er en del af en stærk international koncern?

Som it-chef vil du få det overordnede ansvar for drift og udvikling af Remondis’ systemlandskab, således at det understøtter de forretningsmæssige og administrative processer i en driftsorienteret transportvirksomhed.

It og digitalisering spiller en væsentlig rolle i udviklingen af organisationen.

Som it-chef får du ansvaret for både den daglige it-drift, for samarbejdet med eksterne leverandører og for – i samspil med resten af organisationen – den strategiske prioritering, ift. digitalisering og inddragelse af nye måder at arbejde på.

Det forventes, at du som ansvarlig for it-understøttelsen har og vedvarende bibeholder et klart billede af kerneydelsen og de behov, systemerne skal honorere.

Læs hele annoncen her.

VP Securities søger scrum master, København

Vil du være med til at skabe forandringer og gøre VP Securities til en gennemført agil virksomhed? Og har du lyst til at blive en del af et innovativt udviklingsmiljø, hvor effekten af dit arbejde kan mærkes i hele vores forretning?

Så grib muligheden for at bidrage med din ekspertise og bruge dit talent hos VP Securities.

Som Scrum Master faciliterer du Scrum-processen og koordinerer dit teams opgaver. Afhængigt af din erfaring overtager du enten et af vores eksisterende teams eller starter et nyt op.

Du får din daglige gang på vores kontor på Islands Brygge, hvor du bliver en del af it-udviklingsafdelingen, der tæller godt 80 medarbejdere.

Her vil vores Agile Transformationsteam udvikle og understøtte din faglighed som Scrum Master, og du vil også være med til at starte vores Scrum-community op.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger resultatorienteret manager, København

Vi søger en manager, der kan drive et team af dygtige og engagerede medarbejdere og ikke mindst skabe en god dialog og relation til vores mange kunder.

Kan du fra første dag tage ansvar for leverance og teamledelse, så har vi et job til dig, hvor udviklingsmulighederne er talrige, og du bliver en del af en virksomhed i vækst.

I Netcompany vokser vi markant, og til at understøtte væksten har vores Application Management en central rolle.

Netcompanys Application Management består af over 150 engagerede kolleger, der varetager udvikling, vedligehold og drift af vores kunders eksisterende løsninger.

I rollen som Manager bliver du ansvarlig for et team af dygtige udviklere, og sammen har I ansvaret for en portefølje af kunder.

Du er god til at skabe relationer, kan kommunikere klart til ledelse, teammedlemmer og kunder om forretningsmæssige aspekter. Derudover er du åben, tillidsskabende, omstillingsparat og løsningsorienteret.

Læs hele annoncen her.

Domstolsstyrelsen søger it-projektchef, København

Vil du stå i spidsen for styringen af en række store og samfundskritiske digitaliseringsprojekter ved Danmarks Domstole?

Danmarks Domstole står i de kommende år foran en modernisering og udskiftning af flere it-systemer, der har stor betydning for arbejdet i retterne. Heriblandt skal der foretages en gennemgribende modernisering af den digitale understøttelse af skifteretten og straffesagskæden.

Domstolsstyrelsen er således i fuld gang med at styrke it-organisationen.
Vi søger derfor en ny it-projektchef med stærke faglige kompetencer og gode lederevner, som kan styre vores voksende projektportefølje af digitaliseringsprojekter.

Du bliver leder af vores it-projektenhed, som for tiden består af fem til syv engagerede projektledere og et antal eksterne konsulenter.

Enheden er en del af vores Center for It, der består af fire enheder. Du vil desuden få en række centrale styregruppeposter samt få en central rolle i ledelsen af et af Danmarks mest samfundskritiske it-udviklingsprojekter.

Læs hele annoncen her.

Region Hovedstaden søger projektchefer til Center for It, Medico og Telefoni (CIMT), København

Har du sort bælte i disciplinen it-projektledelse, kan dokumentere dine succeser, har erfaring med at rådgive og coache i projekter og kunne du tænke dig at arbejde med faglig ledelse af projektledere i nogle af de største offentlige sundhedsteknologiske it-projekter, så er du en af de to projektchefer, som vi søger i CIMT.

Som projektchef i CIMT vil du indgå i sektionen Projekter, og være ansvarlig for den faglige ledelse af projektledere med projekter i én af sektionens projektporteføljer – Sundhedsplatformen, Systemer og Infrastruktur.

Sammen med den anden projektchef og sektionschefen vil du være en del af det faglige ledelses- og udviklingsforum i sektionen.

Sektionen er på i alt 29 projektledere og 2 projektchefer. Vi arbejder for at gøre en forskel for Region Hovedstadens hospitaler og patienter og navigerer i et strategisk felt med mange interessenter og høj kompleksitet.
Læs hele annoncen her.

Pandora søger Director, IT Security and Data Privacy, København

Would you like to use your leadership skills and IT expertise to lead the IT Security & Data Privacy team at the world's largest jewellery brand? If so, then keep reading!

Use your strong business acumen to set the strategic direction for cybersecurity

As Director of IT Security & Data Privacy, you will function as Pandora’s CISO and lead a team of five employees in a global IT organization consisting of more than 300 IT professionals. Furthermore, you will work directly with the IT Management team and senior managers across the business functions and provide strategic council and recommendations.

You will be responsible for continuing the development of the existing team and ensuring a strong execution of our efforts within Data Privacy as well as further maturing our IT security and risk management set-up.
Læs hele annoncen her.

DR søger programleder, København

Vil du have en nøglerolle som programleder i udviklingen af DRs apps? Har du erfaring med ledelse af digitale processer og produktudvikling? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Som programleder indtager du rollen som Release Train Engineer og skal fastlægge kvartalsvise produktleveranceplaner og sikre den løbende opfølgning på disse for at sikre gennemsigtighed og tilpasning.

Alene på dr.dk er der fem udviklingsteams samt mange eksterne leverandører, så det er en stor opgave at koordinere takt og leverancer på tværs.

Derfor forventer vi, at du har relevant erfaring, overblik, gode kommunikationsevner, og at du brænder for at levere de allerbedste digitale produkter til danskerne.

Du bliver en del af DR’s Digitale Produkter, hvor vi arbejder med tværfaglige teams, releases og en tilgang til at skabe brugervenlige digitale produkter.

Vi er godt 100 gode kollegaer, og du får en bred kontaktflade i en stor public service medieorganisation, hvor alle arbejder for at sikre danskerne mest muligt for licenskronerne.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Hjælp med PET med reverse-engineering: Her er 10 spændende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Kunne det friste med et job i en hemmelig tjeneste, så læs med her, hvor vi har fundet i alt 10 spændende stillinger, som er ledige lige nu.

Her er 10 ledige it-stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 devops-stillinger som du kan søge nu
Er du fullstack-udvikler? Så har vi fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu
Brug juleferien på finde dit nye drømmejob: Her er 10 support-stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu