Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Danske virksomheder har fået godt gang i online-salg til Kina

Danske virksomheder har godt gang i online-salget til det store kinesiske marked, og det videre potentiale er meget stort.

Danske virksomheder har rigtigt godt gang i online-salget til det store kinesiske marked, og potentialet er meget stort.

Faktisk har så mange danske virksomheder allerede fået hul igennem til det kinesiske online-marked, at Danmark ifølge Finans lå på 15.pladsen over lande med størst salg i Kina på Singles Day i november, der regnes for at være årets største handelsdag i Kina.

I DI Handel peger direktør Sidsel Dyrholm Holst på, at det kinesiske online-marked er domineret af ganske få online-platforme.

Det betyder, at det kinesiske marked er mindre fragmenteret end det vestlige marked, hvilket er med til at gøre det nemmere for mindre virksomheder at få hul igennem.

“Vi mener, at mange flere danske virksomheder bør kigge på det kinesiske marked og de digitale kanaler for salg, der er der. Generelt halter vi i Danmark rigtig langt bagefter i forhold til at bruge digitale kanaler til eksport,” siger hun til avisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere