Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Danske virksomheder har fået godt gang i online-salg til Kina

Danske virksomheder har godt gang i online-salget til det store kinesiske marked, og det videre potentiale er meget stort.

Danske virksomheder har rigtigt godt gang i online-salget til det store kinesiske marked, og potentialet er meget stort.

Faktisk har så mange danske virksomheder allerede fået hul igennem til det kinesiske online-marked, at Danmark ifølge Finans lå på 15.pladsen over lande med størst salg i Kina på Singles Day i november, der regnes for at være årets største handelsdag i Kina.

I DI Handel peger direktør Sidsel Dyrholm Holst på, at det kinesiske online-marked er domineret af ganske få online-platforme.

Det betyder, at det kinesiske marked er mindre fragmenteret end det vestlige marked, hvilket er med til at gøre det nemmere for mindre virksomheder at få hul igennem.

“Vi mener, at mange flere danske virksomheder bør kigge på det kinesiske marked og de digitale kanaler for salg, der er der. Generelt halter vi i Danmark rigtig langt bagefter i forhold til at bruge digitale kanaler til eksport,” siger hun til avisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere