Artikel top billede

Jesper Buch køber sig ind i Ooono - har store forventninger til markedet for trafikalamer

Den danske rigmand Jesper Buch køber sig ind i selskabet bag trafikalarmen Ooono - omsætningen skal runde en kvart milliard kroner allerede i 2021.

Den kendte danske rigmand Jesper Buch køber via investeringsselskabet Guerilla Capital 10 procent af selskabet Ooono, der står bag en trafikalarm af samme navn, skriver Finans.

Den lille trafikalarm kan for tiden købes på 50 markeder, og Jesper Buch meddeler i en pressemeddelelse, at han især er imponeret over Ooonos udvikling på det tyske marked.

Ooono har tredoblet sin omsætning i årets første seks måneder og regner med at runde 100 millioner kroner i omsætning i år.

Til næste år er målet at sælge en million Ooono-trafikalamer og nå en omsætning på en kvart milliard kroner.

“Det er ingen hemmelighed, at vi altid har haft internationale ambitioner. Vi har det seneste år bevist, at Ooono har et stort potentiale i udlandet. Investeringen fra Guerilla Capital er et stort skulderklap og en klar indikation på, at vi er på rette vej,” meddeler stifter og direktør Christian Walther Øyrabø.

Læs også:

Trafik-appen Saphe udvider nu til fire nye lande - flere lande venter efter sommerferien

Frank Rasmussen efter beskyldninger om data-tyveri fra rivaliserende selskab: "Jeg synes ikke, at det er så enkelt"

Her er Frank Rasmussens planer for ny storstilet trafik-app med Ib Kunøe: "Det er kun et spørgsmål, om hvor meget det skal koste os, men vi kommer til at vinde"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere