Artikel top billede

Jesper Buch køber sig ind i Ooono - har store forventninger til markedet for trafikalamer

Den danske rigmand Jesper Buch køber sig ind i selskabet bag trafikalarmen Ooono - omsætningen skal runde en kvart milliard kroner allerede i 2021.

Den kendte danske rigmand Jesper Buch køber via investeringsselskabet Guerilla Capital 10 procent af selskabet Ooono, der står bag en trafikalarm af samme navn, skriver Finans.

Den lille trafikalarm kan for tiden købes på 50 markeder, og Jesper Buch meddeler i en pressemeddelelse, at han især er imponeret over Ooonos udvikling på det tyske marked.

Ooono har tredoblet sin omsætning i årets første seks måneder og regner med at runde 100 millioner kroner i omsætning i år.

Til næste år er målet at sælge en million Ooono-trafikalamer og nå en omsætning på en kvart milliard kroner.

“Det er ingen hemmelighed, at vi altid har haft internationale ambitioner. Vi har det seneste år bevist, at Ooono har et stort potentiale i udlandet. Investeringen fra Guerilla Capital er et stort skulderklap og en klar indikation på, at vi er på rette vej,” meddeler stifter og direktør Christian Walther Øyrabø.

Læs også:

Trafik-appen Saphe udvider nu til fire nye lande - flere lande venter efter sommerferien

Frank Rasmussen efter beskyldninger om data-tyveri fra rivaliserende selskab: "Jeg synes ikke, at det er så enkelt"

Her er Frank Rasmussens planer for ny storstilet trafik-app med Ib Kunøe: "Det er kun et spørgsmål, om hvor meget det skal koste os, men vi kommer til at vinde"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere