Artikel top billede

Her er Frank Rasmussens planer for ny storstilet trafik-app med Ib Kunøe: "Det er kun et spørgsmål, om hvor meget det skal koste os, men vi kommer til at vinde"

Interview: Trafik-appen Hopper har Frank Rasmussen i spidsen og Ib Kunøe som bagmand. Ib Kunøes finansielle midler skal bruges til at besejre konkurrenterne, og de er allerede blevet brugt til indkøbet af et hemmeligt våben fra en stor amerikansk virksomhed. Det giver Hopper ubegrænsede muligheder, ifølge Frank Rasmussen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indblik i hvordan Hopper skal besejre konkurrenterne fra Saphe, Beam og Ooono
  • Læs hvordan Hopper adskiller sig fra konkurrenterne
  • Indsigt i det nye våben fra Mapbox
  • Find ud af hvordan Hopper-projektet skal udvikle sig på længere sigt
1.573
8 min
I foråret forlod telemillionær Frank Rasmussen jobbet som øverste chef for CubeIO for at kaste sig fuldtid over et storstilet it-projekt med Atea-bestyrelsesformand Ib Kunøe, som ejer.

Hopper er navnet på det ambitiøse selskab, som ledes af Frank Rasmussen.

Produktet er en trafik- og transport-app, der umiddelbart lader til at have mange lighedspunkter med den Google-ejede trafik-app Waze.

Hopper-appen alarmerer om fartkontroller, kan bruges som navigationsservice og på sigt også skal appen også fungere som samkørselstjeneste.

Målet er udkonkurrere Saphe, Ooono og Beam.

Og med Ib Kunøes holdingselskab Consolidated Holding i ryggen har Hopper også de finansielle muskler til at tage kampen op.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter