iPhone-brugere oplever batteri-problemer efter opdatering til iOS 14 - her er Apples løsning

De seneste opdateringer af styresystemerne til iPhone og Apple Watch skaber problemer hos nogle brugere. Nu har Apple udgivet en vejledning til, hvordan du kan løse problerne

Oplever du, at batteri-tiden på din iPhone eller dit Apple Watch er blevet dårligere efter, at du har opdateret til den seneste udgave af Apples styresystemer?

Så er du ikke alene.

For flere iPhone-brugere melder ifølge The Verge og en række andre tech-medier om problemer med batteritiden på deres telefon og Apple Watch efter, at de har opdateret til iOS 14 og WatchOS 7.

Læs også: Apple slipper ny internet-browser løs: Det er begyndelsen på enden for udskældt internet-standard

De mest udbredt problemer
Derfor har Apple nu også offentliggjort en vejledning til, hvad du skal gøre, hvis du oplever problemerne med batteriet.

Her oplister selskabet en række problemer, som kan opstå i forbindelse med opdateringen til iOS 14.0 og WatchOS 7.0.

Udover batteriproblemer påpeger Apple, at der også kan opstå problemer, hvor rute-kortet er forsvundet i fitness-appen efter, at du har trænet med dit Apple Watch.

Men der kan også opstå problemer, hvor fitness-appen og sundheds-appen på iPhone ikke vil åbne, og det samme kan være tilfældet for aktivitets-appen og pulsmålings-appen på Apple Watch.

Sådan løser du dem
Ifølge Apple findes der dog en løsning på problemerne. Det er dog langt fra en let løsning. For ifølge Apple kan du blive nødt til helt at nulstille din telefon.

For er du ramt af mindst to af problemer på listen, så anbefaler Apple følgende:

Du skal først fjerne parringen mellem din iPhone og Apple Watch, dernæst skal du tage en backup af din telefon og sikrer dig, at du har de rigtige iCloud-indstillinger og til sidst skal du nulstille telefonen.

Herefter kan du gendanne din telefon og Apple Watch fra backuppen.

Du kan se hele listen med potentielle problemer, og se Apple løsningsforlsag her.

Læs også:
Få overblikket: Her er de 17 vigtigste software-nyheder fra Apples store udvikler-konference
Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.