iPhone-brugere oplever batteri-problemer efter opdatering til iOS 14 - her er Apples løsning

De seneste opdateringer af styresystemerne til iPhone og Apple Watch skaber problemer hos nogle brugere. Nu har Apple udgivet en vejledning til, hvordan du kan løse problerne

Oplever du, at batteri-tiden på din iPhone eller dit Apple Watch er blevet dårligere efter, at du har opdateret til den seneste udgave af Apples styresystemer?

Så er du ikke alene.

For flere iPhone-brugere melder ifølge The Verge og en række andre tech-medier om problemer med batteritiden på deres telefon og Apple Watch efter, at de har opdateret til iOS 14 og WatchOS 7.

Læs også: Apple slipper ny internet-browser løs: Det er begyndelsen på enden for udskældt internet-standard

De mest udbredt problemer
Derfor har Apple nu også offentliggjort en vejledning til, hvad du skal gøre, hvis du oplever problemerne med batteriet.

Her oplister selskabet en række problemer, som kan opstå i forbindelse med opdateringen til iOS 14.0 og WatchOS 7.0.

Udover batteriproblemer påpeger Apple, at der også kan opstå problemer, hvor rute-kortet er forsvundet i fitness-appen efter, at du har trænet med dit Apple Watch.

Men der kan også opstå problemer, hvor fitness-appen og sundheds-appen på iPhone ikke vil åbne, og det samme kan være tilfældet for aktivitets-appen og pulsmålings-appen på Apple Watch.

Sådan løser du dem
Ifølge Apple findes der dog en løsning på problemerne. Det er dog langt fra en let løsning. For ifølge Apple kan du blive nødt til helt at nulstille din telefon.

For er du ramt af mindst to af problemer på listen, så anbefaler Apple følgende:

Du skal først fjerne parringen mellem din iPhone og Apple Watch, dernæst skal du tage en backup af din telefon og sikrer dig, at du har de rigtige iCloud-indstillinger og til sidst skal du nulstille telefonen.

Herefter kan du gendanne din telefon og Apple Watch fra backuppen.

Du kan se hele listen med potentielle problemer, og se Apple løsningsforlsag her.

Læs også:
Få overblikket: Her er de 17 vigtigste software-nyheder fra Apples store udvikler-konference
Premium
Derfor er SAP ramt af kæmpe nedtur trods stor stigning i indtjeningen
ComputerViews: Mægtige SAP’s markedsværdi er på et øjeblik styrtdykket i den største enkeltstående nedtur for selskabet siden 1999. Selskabet er krise. Se her hvorfor.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan grundlægger du en datacenterstrategi
Covid-19 understregede behovet for at kunne administrere datacentret på afstand – og for at lade virksomhedens øvrige medarbejdere løse endnu flere opgaver hjemmefra. Det har givet en lang række erfaringer, som kan komme din organisation til gavn på jeres videre digitale rejse. Herunder om, hvordan man optimerer forbindelsen mellem applikationer og data – og om, hvordan man målrettet placerer specifikke workloads, hvor det giver den største forretningsmæssige værdi. Det kan du læse meget mere om i denne hvidbog.