(Alle fotos: Dan Jensen)

Skal du se med? Computerworld er godt i gang med Digitale Forretningsløsninger 2020 - tag med bag kulisserne

Bag kulisserne: Computerworld er godt i gang med det store digtiale event Digitale Forretningsløsninger. Tag et kig med bag kulisserne under afviklingen.

Computerworld har onsdag morgen tændt for kameraerne, lyset og mikrofonerne i vores studie, der ligger klods op og ned ad Computerworld-redaktionens lokaler i Herlev uden for København.

Det skete, da chefredaktør Lars Jacobsen bød velkommen til vores digitale konference Digitale Forretningsløsninger 2020, der sætter spotlight på processer og teknologier, der kan øge din bundlinie.

Dagens program, der kører frem til klokken 13:00 byder på en perlerække af talere, der fortæller om brug af teknologier inden for eksempelvis RPA, AI, cloud, BI, CPM og ERP.

De tæller eksempelvis digitalisering-chef Bjarke Mads Sejersen fra Satair, BI-chef Anders Reinhardt fra Coloplast og ERP-specialisten Herbert Nathan fra Devoteam.

Du kan stadig nå at være med.

Du kan se hele dagens program på digital-forretning.dk, hvor du også kan tilmelde dig, hvis du vil kigge med resten af dagen.

Computerworld har indrettet redaktionens fitness-lokale (der ikke anvendes synderligt meget) til teknik-rum, hvorfra dagens event styres af selskabet Make Sense Film.

(artiklen fortsætter under billedet) Teknik-studiet følger med i slagets gang på den opsatte monitor. I baggrunden ser vi Computerworlds vægtløftnings-vægte (som altså ikke lider under overdreven slid). Bevæger vi os længere ind i studiets dyb, finder vi Computerworlds chefredaktør Lars Jacobsen (th), som her er i gang med at byde velkommen til seerne.

Ved siden af ham står onsdagens første taler, Kathrine Stampe Andersen, der er professionel bestyrelsesmedlem og business angel.

Hun fortæller om AI, 5G og robotter og den it-ansvarliges rolle i en disruptet verden. Computerworld byggede studiet, da corona-krisen gjorde det svært for os at afvikle vores kendte fysiske events, som vi holder mere end 70 af om året.

Emnerne er mange og brede. Eneste fællesnævner er, at de alle handler om metoder, teknologier, tendenser og systematikker, der kan skabe værdi for den professionelle it-organisation. Som i mange andre studier, er der kun orden og systematisk foran kameraet. I kulisserne er der henstillet en relativ bred vifte af forskellige typer af grej til senere brug. Her ser vi Computerworlds speakers lounge, hvor talere og andre mødes for at gøre sig klar til deres indlæg.

Vi ser her Daniel Hager fra Telavox og Anders Reinhardt fra Coloplast, der følger med i Kathrine Stampe Andersens indlæg på skærmen. Til højre Computerworlds salgsdirektør Maibritt Møller Bryding.

På bordet ser vi corona-sikrede morgenmads-poser - og godt med sprit. Teknik-holdet har tilrettelagt arbejdet med en nøje beskrevet plan, som er udgangspunktet for dagens event.

Du kan stadig nå at være med.

Du kan se hele dagens program på digital-forretning.dk, hvor du også kan tilmelde dig, hvis du vil kigge med resten af dagen. Du kan stadig nå at være med.

Du kan se hele dagens program på digital-forretning.dk, hvor du også kan tilmelde dig, hvis du vil kigge med resten af dagen.mest debatterede artikler

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan øger du medarbejdertilfredshed og produktivitet
En af de mest effektive måder at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med arbejdspladsen er ved at give frit valg mellem Windows eller Mac, når der skal vælges arbejdscomputer. Samtidig mindskes presset på supporten, mens sikkerhedsniveauet højnes. Med en client-as-a-service aftale kan du lade medarbejderne selv træffe valget, men uden at uden at det behøver at være udfordrende eller ressourcekrævende for virksomheden. Eksempelvis kan du lade partneren håndtere alt fra finansiering, leverance, klargøring og implementering til support og lifecycle-management. Læs mere i denne hvidbog.