Artikel top billede

(Alle fotos: Dan Jensen)

Skal du se med? Computerworld er godt i gang med Digitale Forretningsløsninger 2020 - tag med bag kulisserne

Bag kulisserne: Computerworld er godt i gang med det store digtiale event Digitale Forretningsløsninger. Tag et kig med bag kulisserne under afviklingen.

Computerworld har onsdag morgen tændt for kameraerne, lyset og mikrofonerne i vores studie, der ligger klods op og ned ad Computerworld-redaktionens lokaler i Herlev uden for København.

Det skete, da chefredaktør Lars Jacobsen bød velkommen til vores digitale konference Digitale Forretningsløsninger 2020, der sætter spotlight på processer og teknologier, der kan øge din bundlinie.

Dagens program, der kører frem til klokken 13:00 byder på en perlerække af talere, der fortæller om brug af teknologier inden for eksempelvis RPA, AI, cloud, BI, CPM og ERP.

De tæller eksempelvis digitalisering-chef Bjarke Mads Sejersen fra Satair, BI-chef Anders Reinhardt fra Coloplast og ERP-specialisten Herbert Nathan fra Devoteam.

Du kan stadig nå at være med.

Du kan se hele dagens program på digital-forretning.dk, hvor du også kan tilmelde dig, hvis du vil kigge med resten af dagen.

Computerworld har indrettet redaktionens fitness-lokale (der ikke anvendes synderligt meget) til teknik-rum, hvorfra dagens event styres af selskabet Make Sense Film.

(artiklen fortsætter under billedet)

Teknik-studiet følger med i slagets gang på den opsatte monitor. I baggrunden ser vi Computerworlds vægtløftnings-vægte (som altså ikke lider under overdreven slid).

Bevæger vi os længere ind i studiets dyb, finder vi Computerworlds chefredaktør Lars Jacobsen (th), som her er i gang med at byde velkommen til seerne.

Ved siden af ham står onsdagens første taler, Kathrine Stampe Andersen, der er professionel bestyrelsesmedlem og business angel.

Hun fortæller om AI, 5G og robotter og den it-ansvarliges rolle i en disruptet verden.

Computerworld byggede studiet, da corona-krisen gjorde det svært for os at afvikle vores kendte fysiske events, som vi holder mere end 70 af om året.

Emnerne er mange og brede. Eneste fællesnævner er, at de alle handler om metoder, teknologier, tendenser og systematikker, der kan skabe værdi for den professionelle it-organisation.

Som i mange andre studier, er der kun orden og systematisk foran kameraet. I kulisserne er der henstillet en relativ bred vifte af forskellige typer af grej til senere brug.

Her ser vi Computerworlds speakers lounge, hvor talere og andre mødes for at gøre sig klar til deres indlæg.

Vi ser her Daniel Hager fra Telavox og Anders Reinhardt fra Coloplast, der følger med i Kathrine Stampe Andersens indlæg på skærmen. Til højre Computerworlds salgsdirektør Maibritt Møller Bryding.

På bordet ser vi corona-sikrede morgenmads-poser - og godt med sprit.

Teknik-holdet har tilrettelagt arbejdet med en nøje beskrevet plan, som er udgangspunktet for dagens event.

Du kan stadig nå at være med.

Du kan se hele dagens program på digital-forretning.dk, hvor du også kan tilmelde dig, hvis du vil kigge med resten af dagen.

Du kan stadig nå at være med.

Du kan se hele dagens program på digital-forretning.dk, hvor du også kan tilmelde dig, hvis du vil kigge med resten af dagen.