Artikel top billede

Kortlægning: Cyber-kriminelle handler i stor stil med skræddersyede cyberangreb

Velorganiserede kriminelle grupper køber og sælger i stigende omfang hackerværktøjer, data og skræddersyede angreb til hinanden.

Hackergrupperne samarbejderne i stigende omfang med hinanden og køber og sælger stjålne data, personoplysninger, hackerværktøjer og lignende til hinanden.

Sådan lyder det fra Center for Cybersikkerhed i en ny trusselsvurdering, skriver Finans i en bredt udsendt artikel.

Det er første gang, at Center for Cybersikkerhed kortlægger den indbyrdes handel i de kriminelle hackermiljøer på nettet.

Modellen kaldes for ‘Crime-as-a-service.’

Forsvarsminister Trine Bramsen (S) siger til avisen, at kortlægningen understreger, at hackermiljøerne er præget af høj kompleksitet, ligesom handelen viser, at der er tale om et stort marked.

“Vi står stærkt i Danmark, men cybertruslerne bliver øget og udvikler sig hastigt. Derfor er vi nødt til hele tiden at løfte niveauet. Vi kommer blandt andet. til at ansætte mange flere med de rette kompetencer i de kommende år,” siger hun til avisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere