Artikel top billede

(Foto: Foto: Rasmus Ferdinand Petersen)

Cbrain fortsætter med at hive udenlandske ordrer i land: "Står stærkere end nogensinde"

Det danske software-selskab Cbrain fortsætter med at lukke ordrer i udlandet. "Det stigende antal ordrer tegner godt for både årets afslutning og de næste år," lyder det fra direktør Per Tejs Knudsen.

Danske cBrain fortsætter med at lukke udenlandske aftaler.

Væksten tager til med nye odrer fra kunder i Tyskland, Danmark og Emiraterne i tredje kvartal.

"cBrain står, ved udgangen af Q3, stærkere end nogensinde. Halvårsregnskabet for første halvår 2020 viste rekordomsætning med markant vækst i relation til både salg af abonnementer og eksport," skriver selskabet i dagens handelsopdatering.

Dette momentum fasthold cBrain i tredje kvartal, tilføjes det.

20. oktober opjusterede selskabet forventningerne til omsætningvækst i 2020. Justeringen gik fra 16 til 18 procent til 18 til 20 procent.

Administrerende direktør Per Tejs Knudsen understreger samtidig, at "det stigende antal order tegner godt for både årets afslutning og de næste år."

Selskabet står bag standardsoftwaren F2, der i dag benyttes af mere end 75 danske myndigheder.

I løbet af tredje kvartal kunne selskabet annoncere nye ordrer i både Emiraterne, Danmark og Tyskland.

Sidstnævnte udgør i dag cBrains største eksportmarked. Det er lykkedes cBrain at komme ind som leverandør til en af de store myndigheder i den tyske centraladministration.

"cBrain ser fortsat en rigtig god udvikling i Tyskland og udvider fortsat sit kontor i Berlin med nye medarbejdere. I 1. halvår 2020 har cBrain annonceret 4 nye aftaler med kunden, hvor de 3 er på et 2-cifret millionbeløb," skriver Per Tejs Knudsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere