Artikel top billede

(Foto: Foto: Rasmus Ferdinand Petersen)

Cbrain fortsætter med at hive udenlandske ordrer i land: "Står stærkere end nogensinde"

Det danske software-selskab Cbrain fortsætter med at lukke ordrer i udlandet. "Det stigende antal ordrer tegner godt for både årets afslutning og de næste år," lyder det fra direktør Per Tejs Knudsen.

Danske cBrain fortsætter med at lukke udenlandske aftaler.

Væksten tager til med nye odrer fra kunder i Tyskland, Danmark og Emiraterne i tredje kvartal.

"cBrain står, ved udgangen af Q3, stærkere end nogensinde. Halvårsregnskabet for første halvår 2020 viste rekordomsætning med markant vækst i relation til både salg af abonnementer og eksport," skriver selskabet i dagens handelsopdatering.

Dette momentum fasthold cBrain i tredje kvartal, tilføjes det.

20. oktober opjusterede selskabet forventningerne til omsætningvækst i 2020. Justeringen gik fra 16 til 18 procent til 18 til 20 procent.

Administrerende direktør Per Tejs Knudsen understreger samtidig, at "det stigende antal order tegner godt for både årets afslutning og de næste år."

Selskabet står bag standardsoftwaren F2, der i dag benyttes af mere end 75 danske myndigheder.

I løbet af tredje kvartal kunne selskabet annoncere nye ordrer i både Emiraterne, Danmark og Tyskland.

Sidstnævnte udgør i dag cBrains største eksportmarked. Det er lykkedes cBrain at komme ind som leverandør til en af de store myndigheder i den tyske centraladministration.

"cBrain ser fortsat en rigtig god udvikling i Tyskland og udvider fortsat sit kontor i Berlin med nye medarbejdere. I 1. halvår 2020 har cBrain annonceret 4 nye aftaler med kunden, hvor de 3 er på et 2-cifret millionbeløb," skriver Per Tejs Knudsen.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere