Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Cbrain fortsætter med at hive udenlandske ordrer i land: "Står stærkere end nogensinde"

Det danske software-selskab Cbrain fortsætter med at lukke ordrer i udlandet. "Det stigende antal ordrer tegner godt for både årets afslutning og de næste år," lyder det fra direktør Per Tejs Knudsen.

Danske cBrain fortsætter med at lukke udenlandske aftaler.

Væksten tager til med nye odrer fra kunder i Tyskland, Danmark og Emiraterne i tredje kvartal.

"cBrain står, ved udgangen af Q3, stærkere end nogensinde. Halvårsregnskabet for første halvår 2020 viste rekordomsætning med markant vækst i relation til både salg af abonnementer og eksport," skriver selskabet i dagens handelsopdatering.

Dette momentum fasthold cBrain i tredje kvartal, tilføjes det.

20. oktober opjusterede selskabet forventningerne til omsætningvækst i 2020. Justeringen gik fra 16 til 18 procent til 18 til 20 procent.

Administrerende direktør Per Tejs Knudsen understreger samtidig, at "det stigende antal order tegner godt for både årets afslutning og de næste år."

Selskabet står bag standardsoftwaren F2, der i dag benyttes af mere end 75 danske myndigheder.

I løbet af tredje kvartal kunne selskabet annoncere nye ordrer i både Emiraterne, Danmark og Tyskland.

Sidstnævnte udgør i dag cBrains største eksportmarked. Det er lykkedes cBrain at komme ind som leverandør til en af de store myndigheder i den tyske centraladministration.

"cBrain ser fortsat en rigtig god udvikling i Tyskland og udvider fortsat sit kontor i Berlin med nye medarbejdere. I 1. halvår 2020 har cBrain annonceret 4 nye aftaler med kunden, hvor de 3 er på et 2-cifret millionbeløb," skriver Per Tejs Knudsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.