Danske Nets-ansatte frygter fyringer efter fusion med Nexi

Nets-ansatte er bekymrede over deres fremtidsudsigter efter italienske Nexis milliard-opkøb af danske Nets. De frygter fyringer.

Medarbejderne i danske Nets er bekymrede over de fremtidsudsigter, der tegner sig, når italienske Nexi begynder at høste gevinsterne på selskabets milliard-opkøb af Nets.

Handelen til 45 milliarder kroner gik igennem i weekenden efter længere tids forhandlinger, hvilket du kan læse mere om her: Nets har aftale på plads: Fusionerer med italienske Nexi - skaber europæisk betalingsgigant

Ifølge [url= https://borsen.dk/nyheder/finans/bekymringerne-i-nets-vokser-efter-nexis-opkob]Børsen[/url] er det vurderingen, at Nexi kan høste synergigevinster på sammenlægningen med Nets og italienske Sia - som Nexi har købt fornylig - for 1,3 milliarder kroner om året.

Fællestillidsmand Frank A. Olsen siger til avisen, at den slags ‘næsten altid’ går ud over medarbejderne.

“Hver eneste gang, der er et opkøb eller en fusion, går virksomheden jo ind og vurderer: Har vi noget overlap? Er der nogle, vi kan undvære? Vi vil så fra vores side arbejde på, at man beholder de fleste medarbejdere,” siger han til avisen.

Læs også:

Nets-medarbejdere holder vejret: Frygter for deres job efter mulig fusion

Nets-topchef Bo Nilsson fratræder til sommer - har tjent en milliard kroner på Nets

Nets’ ledelse scorer kassen på kæmpefusion med Nexi

Mulig fusion af Nets skaber bekymring hos Forbrugerrådet Tænk


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Premium
Coop ansætter ny digital direktør: Her er hans vigtigste opgave
Interview: Den danske supermarkedskoncern Coop skifter ud i topledelsen og ansætter Morten Viktor i en nyoprettet stilling som direktør for digital & e-commerce. "Min rolle bliver at få samlet hele det digitale kundemøde," fortæller han.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.