Artikel top billede

Danske Nets-ansatte frygter fyringer efter fusion med Nexi

Nets-ansatte er bekymrede over deres fremtidsudsigter efter italienske Nexis milliard-opkøb af danske Nets. De frygter fyringer.

Medarbejderne i danske Nets er bekymrede over de fremtidsudsigter, der tegner sig, når italienske Nexi begynder at høste gevinsterne på selskabets milliard-opkøb af Nets.

Handelen til 45 milliarder kroner gik igennem i weekenden efter længere tids forhandlinger, hvilket du kan læse mere om her: Nets har aftale på plads: Fusionerer med italienske Nexi - skaber europæisk betalingsgigant

Ifølge Børsen er det vurderingen, at Nexi kan høste synergigevinster på sammenlægningen med Nets og italienske Sia - som Nexi har købt fornylig - for 1,3 milliarder kroner om året.

Fællestillidsmand Frank A. Olsen siger til avisen, at den slags ‘næsten altid’ går ud over medarbejderne.

“Hver eneste gang, der er et opkøb eller en fusion, går virksomheden jo ind og vurderer: Har vi noget overlap? Er der nogle, vi kan undvære? Vi vil så fra vores side arbejde på, at man beholder de fleste medarbejdere,” siger han til avisen.

Læs også:

Nets-medarbejdere holder vejret: Frygter for deres job efter mulig fusion

Nets-topchef Bo Nilsson fratræder til sommer - har tjent en milliard kroner på Nets

Nets’ ledelse scorer kassen på kæmpefusion med Nexi

Mulig fusion af Nets skaber bekymring hos Forbrugerrådet Tænk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere