Artikel top billede

(Foto: Mikael Rieck)

Årets CIO har fået lykønskninger fra hele verden efter kåring: "Det har været overvældende. Jeg brugte det meste af aftenen i går på at svare på dem alle"

Interview: Vinderen af Årets CIO blev Peter Cabello Holmberg fra Pandora, og den nyslåede vinder er allerede begyndt at overveje, hvad den nye titel skal bruges til.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvad prisen som Årets CIO har betydet for vinder Peter Cabello Holmberg
  • Hvilke reaktioner han har fået for prisen
843
4:15 min
Tirsdag kunne CIO hos Pandora Peter Cabello Holmberg løfte trofæet og kalde sig Danmarks bedste CIO.

Her blev prisen som Årets CIO nemlig uddelt af IDC og Dansk IT i samarbejde med Computerworld, og der blev det altså Peter Cabello Holmberg, der løb med sejeren.

Læs mere her: Her er Danmarks bedste CIO: Peter Cabello Holmberg fra Pandora vinder Årets CIO 2020

Arrangementet var for første gang virtuelt på grund af coronasituationen, men det betød ikke, at prisen ikke skulle uddeles, og der var stadig både champagne til deltagerne, og den røde løber var rullet ud.

"Det har været overvældende. Jeg har godt hørt andre vindere tale om den enorme interesse, men jeg havde alligevel ikke regnet med det i det her omfang," forklarer Peter Cabello Holmberg til Computerworld og fortsætter:

"Allerede da det blev annonceret, begyndte det at strømme ind med lykønskninger på sms og en masse telefonopkald. Så jeg brugte det meste af aftenen i går [tirsdag, red] på at svare dem alle."

Også uden for Danmarks grænser er titlen blevet bemærket i den internationale koncern.

"Min chef Anders Boyer (CFO i Pandora, red.) og vores CEO er selvfølgelig superstolte. Jeg har stort set fået henvendelser fra alle. Det er fra hele topledelsen og fra Thailand, Kina og USA. Det spredes hurtigt," fortæller Peter Cabello Holmberg.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter