Artikel top billede

(Foto: Photo by MORAN on Stifteren af Twitter Jack Dorsey erkender, at it-giganterne har for meget magt fokuseret omkring en håndfuld mennesker.

Amerikanske it-giganter har på stribe vendt ryggen til afgående præsident Donald Trump.

Twitter, Facebook, Google og Snapchat har alle valgt at udelukke den amerikanske præsident fra deres sociale medie platforme.

Det får nu Twitter-stifteren Jack Dorsey til at komme med en erkendelse af, at internettet ikke bør kontrolleres af en håndfuld privatejet mediet.

Det skriver han i en række tweets på sit eget medie ifølge CNBC.

Samtidig understreger han dog, at beslutningen om at udelukke Trump fra mediet var rigtig. Desuden forklarer han, at der er forskel på, om medierne selv træffer beslutningen eller den bliver pålagt af myndighederne.

Twitter-stifteren forklarer i sit opslag, at det er en af grundene til, at han er fascineret af bitcoins netop fordi, de ikke er kontrolleret af enkelte personer.

"Det er det internettet gerne vil være og over tid vil være," skriver Jack Dorsey.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere