Artikel top billede

(Foto: Photo by MORAN on Stifteren af Twitter Jack Dorsey erkender, at it-giganterne har for meget magt fokuseret omkring en håndfuld mennesker.

Amerikanske it-giganter har på stribe vendt ryggen til afgående præsident Donald Trump.

Twitter, Facebook, Google og Snapchat har alle valgt at udelukke den amerikanske præsident fra deres sociale medie platforme.

Det får nu Twitter-stifteren Jack Dorsey til at komme med en erkendelse af, at internettet ikke bør kontrolleres af en håndfuld privatejet mediet.

Det skriver han i en række tweets på sit eget medie ifølge CNBC.

Samtidig understreger han dog, at beslutningen om at udelukke Trump fra mediet var rigtig. Desuden forklarer han, at der er forskel på, om medierne selv træffer beslutningen eller den bliver pålagt af myndighederne.

Twitter-stifteren forklarer i sit opslag, at det er en af grundene til, at han er fascineret af bitcoins netop fordi, de ikke er kontrolleret af enkelte personer.

"Det er det internettet gerne vil være og over tid vil være," skriver Jack Dorsey.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere