Artikel top billede

Twitters topchef erkender at it-selskaber har fået for meget magt

Stifteren af Twitter Jack Dorsey erkender, at it-giganterne har for meget magt fokuseret omkring en håndfuld mennesker.

Amerikanske it-giganter har på stribe vendt ryggen til afgående præsident Donald Trump.

Twitter, Facebook, Google og Snapchat har alle valgt at udelukke den amerikanske præsident fra deres sociale medie platforme.

Det får nu Twitter-stifteren Jack Dorsey til at komme med en erkendelse af, at internettet ikke bør kontrolleres af en håndfuld privatejet mediet.

Det skriver han i en række tweets på sit eget medie ifølge CNBC.

Samtidig understreger han dog, at beslutningen om at udelukke Trump fra mediet var rigtig. Desuden forklarer han, at der er forskel på, om medierne selv træffer beslutningen eller den bliver pålagt af myndighederne.

Twitter-stifteren forklarer i sit opslag, at det er en af grundene til, at han er fascineret af bitcoins netop fordi, de ikke er kontrolleret af enkelte personer.

"Det er det internettet gerne vil være og over tid vil være," skriver Jack Dorsey.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere