Artikel top billede

Cisco gennemfører kæmpe-opkøb: Betaler 28 milliarder for selskab

Efter den første handel faldt til jorden er Cisco nu blevet enige om at købe netværksselskabet Acacia for lige knap 28 milliarder kroner.

Den amerikanske it-gigant Cisco er nået til enighed med Acacia Communication om et opkøb til en værdi på 4,5 milliarder dollar eller lige knap 28 milliarder kroner.

Cisco oplyser i en pressemeddelelse, at det ventes at opkøbet vil blive gennemført ved udgangen af årets første kvartal.

Opkøbet af Acacia kommer efter, at Cisco allerede i 2019 meddelte, at selskabet ville købe Acacia for 2,6 milliarder dollar i en handel, der dog for nylig faldt til jorden og resulterede i flere sagsanlæg mellem de to selskaber.

Men det nye forbedrede tilbud er alle sagsanlæggene blevet annulleret, oplyser Computerworlds søstermedie Networkworld.

Acacia udvikler og producerer optiske netværksprodukter, der ifølge Networkworld blandt andet bruges til at forbinde datacentre med skyen og leverandører af digitale tjenester.

”Sammen vil vi gennemfører vores strategi om at transformere den optiske verden via innovatione løsninger til at øge netværksakapciteten indenfor og udenfor datacentre, ”siger Bill Gartner, der er chef for Cisco Optical Systems and Optics Group, ifølge pressemeddelelsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere