Artikel top billede

Cisco gennemfører kæmpe-opkøb: Betaler 28 milliarder for selskab

Efter den første handel faldt til jorden er Cisco nu blevet enige om at købe netværksselskabet Acacia for lige knap 28 milliarder kroner.

Den amerikanske it-gigant Cisco er nået til enighed med Acacia Communication om et opkøb til en værdi på 4,5 milliarder dollar eller lige knap 28 milliarder kroner.

Cisco oplyser i en pressemeddelelse, at det ventes at opkøbet vil blive gennemført ved udgangen af årets første kvartal.

Opkøbet af Acacia kommer efter, at Cisco allerede i 2019 meddelte, at selskabet ville købe Acacia for 2,6 milliarder dollar i en handel, der dog for nylig faldt til jorden og resulterede i flere sagsanlæg mellem de to selskaber.

Men det nye forbedrede tilbud er alle sagsanlæggene blevet annulleret, oplyser Computerworlds søstermedie Networkworld.

Acacia udvikler og producerer optiske netværksprodukter, der ifølge Networkworld blandt andet bruges til at forbinde datacentre med skyen og leverandører af digitale tjenester.

”Sammen vil vi gennemfører vores strategi om at transformere den optiske verden via innovatione løsninger til at øge netværksakapciteten indenfor og udenfor datacentre, ”siger Bill Gartner, der er chef for Cisco Optical Systems and Optics Group, ifølge pressemeddelelsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere