Artikel top billede

Huawei lægger sag an mod de amerikanske myndigheder

Den kinesiske it-gigant Huawei opgiver ikke kampen mod den amerikanske regerings forbud mod smartphone-producenten. Selskabet har derfor valgt at lægge sag an mod de amerikanske myndigheder.

Huawei tager nu yderligere værktøjer i brug i kampen mod den amerikanske regerings forbud mod selskabet.

Selvom præsidentposten har skiftet hænder i USA, så er forbuddet mod den kinesiske telekommunikationsvirksomhed stadig gældende, men det vil Huawei havde ændret.

Derfor lægger selskabet nu sag an mod de amerikanske myndigheder, skriver avisen The Wall Street Journal.

Læs også: Huawei-stifter rækker hånden ud til Joe Biden: Håber på at kunne købe "store mængder" af amerikanske produkter

Selskabet er blevet vurderet til at være en trussel mod den nationale sikkerhed, men den beslutning vil selskabet have omgjort.

Huawei har rejst sag mod USA's føderale kommunikations myndigheder ved den amerikanske appeldomstol mandag.

Tiltagende mod Huawei blev eskaleret under Donald Trumps præsidentperiode, men er altså fortsat gældende selvom Joe Biden har er flyttet ind i Det Hvide Hus.

Den kinesiske it-gigant har kaldt udelukkelsen fra at amerikanske virksomheder må samarbejde med Huawei for "arbitrær" og at den "mangler opbakning af substantielle beviser," skriver avisen.

Læs også:

Huaweis smartphone-salg styrtdykker efter amerikanske sanktioner: Mister førstepladsen

Rygte: Huawei overvejer at sælge sine to top smartphone-brands, P- og Mate
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere