Gå foråret i møde med et nyt it-job: Her er et hav spændende stillinger, som du kan søge lige nu

Få forårsrengjort dit cv, så du kan give din karriere et friskt pust med en af disse ledige stillinger.

Er du softwareudvikler, projektleder eller helt tredje?

Så har vi et hav af spændende job til dig netop nu.

Teamchef til TV2
Vil du lede det team, der sikrer den gode oplevelse for mere end de en million danskere, som hver dag anvender tv2.dk og TV 2's apps? Så har du hermed muligheden som teamchef for udviklingsteamet bag tv2.dk og tilhørende redaktionelle værktøjer.

Se mere her

Lead architect til Unik System Design
Kunne du tænke dig at være med til at bygge fremtidens webbaserede ejendomsadministrationssystem?

Vi søger en stærk lead architect, som kan sikre at vi på tværs af vores agile team fastholder de gode beslutninger og overholder det regelsæt for sund arkitektur, som du selv kan være med til at definere.

Se mere her

Seniorarkitekt til TELE Greenland
Tele-Post – bringer verdenen tættere på. Under den overskrift arbejder vi i Tele-Post med at sikre det bedste netværk i et af verdens geografisk vanskeligste områder.

Som senior arkitekt får du en central rolle i dette arbejde. Du trives med en god udfordring, du tager naturligt teten, og du får god energi når du mødes af komplekse opgaver.

Se mere her

Back-end developers til Smartpage A/S
Vil du være en del af et e-commercebureau med spændende opgaver til kunder som Holmris B8, Philipson Wine, Dansk Standard mfl. Med et stigende antal af kunder og projekter søger vi skarpe udviklere til vores kontor i Valby.

Se mere her

Javaudvikler til Danske Spil A/S
Som vores nye javaudvikler er det vigtigt, at du går forrest for at sikre den bedste løsning i forhold til opgaven, tiden og økonomien. Vi leder altså efter en ny kollega, der arbejder selvstændigt og tager ansvar for løsningernes kvalitet og forretningsværdi.

Se mere herHead of infrastructure & operations til Bunker Holding A/S
Are you eager to execute an ambitious IT strategy and will you be the catalyst of the I&O activities being fully aligned and positioned to support the digital acceleration? Do you coach and empower specialists to act and deliver value to the customers we serve?

Se mere her

Software developer til FiftyTwo
You will be a part of a development team working on the same core product, which is being sold on a license basis to our customers and is thus not operated by Fiftytwo in production.

You will be responsible for analyzing, implementing and testing your solutions, from smaller tasks to big projects..

Se mere her

Technical consultant til KMD
Brænder du for at arbejde i teams og være bindeled mellem kunder og teknik, og kunne du tænke dig at arbejde i en af Danmarks førende IT-virksomheder? Så er du måske lige den Technical Consultant, vi står og mangler.

Se mere her

Javaekspert med flair for SQL til FK Distribution A/S
Er du en dedikeret Java-udvikler, som også har et solidt kendskab til SQL? Trives du med et stort ansvar og selvstændighed i hverdagen? Tænker du struktureret, og vil du være med til at udvikle langsigtede og holdbare løsninger i Danmarks største private distributionsvirksomhed?

Se mere her

”Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?
Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.
Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.”


Flere artikler om Job & Karriere

Er du på jagt efter et nyt job som it-projektleder? Vi har fundet 10 spændende job til dig, der er ledige netop nu

Netop nu kan du søge disse 10 ledige stillinger som it-projektleder på spændende arbejdspladser som NaviPartner, SDC og Vertica.

1 Er du udkig efter et job som .net-udvikler? Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 dugfriske it-stillinger, som du kan søge i påskeferien
På jagt efter et job som it-arkitekt? Her er en stribe helt friske stillinger, som du kan søge nu
På jagt efter et udvikler-job? Her er 10 frontend- og full-stack-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Premium
Sådan kommer den nye coronapas-app til at se ud
Nu er der ikke længe til, at danskerne får mulighed for at downloade et coronapas, der er mindre afslørende i forhold til brugernes personlie sundhedsoplysninger. Se hvordan det nye pas kommer til at se ud.
Computerworld
Endnu en tragisk ulykke med førerløs Tesla: Musk har store forventninger til ny software
En tragisk dødsulykke i USA i weekenden har sat forøget fokus på Teslas eksisterende semiautomatiske system og det kommende fuldautomatiske, der skal gøre bilerne helt selvkørende.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.