Artikel top billede

(Foto: Photo by Bench Accounting on Unsplash)

Her er 10 dugfriske it-stillinger, som du kan søge i påskeferien

Vi har fundet 10 spændende stillinger hos arbejdspladser som Formpipe, Netcompany og Banedanmark, som du kan søge i øjeblikket

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Formpipe, Netcompany og Banedanmark.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Smartpage søger webudvikler, Valby

Med et stigende antal af spændende kunder og projekter, søger vi en skarp udvikler, der har mod på at arbejde med forretningskritiske løsninger.

Dit arbejde kommer primært til at omhandle udvikling af nye og eksisterende løsninger til understøttelse af kundernes forretning, implementering af design og UX, samt udvikling af både små og store features.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med med Razor, CSS frameworks og JavaScript frameworks. Du får mulighed for at lege med C#, .net og databaser og gøre brug af forskellige API’er til integration af kundens andre systemer.

Du kommer til at arbejde på en lang række af vores spændende projekter, som leveres i tæt dialog med vores kunder og samarbejdspartnere.

Netop dialogen med kunderne er essentiel for at sikre at den løsning, der bliver leveret, skaber mest mulig værdi, og der vil derfor være rig mulighed for at komme til at indgå i denne dialog.

Læs hele annoncen her.

Formpipe søger it-systemkonsulent til produktteam, Ballerup

Er du en teknisk dygtig it-systemkonsulent eller softwareudvikler og har du lyst til at arbejde med vores markedsførende data- og filanalyseprodukt Adoxa?

Som systemkonsulent i Adoxa-teamet står du i front og har det tekniske ansvar for løsningen hos vore kunder.

Du er den der får tingene til at fungere hos kunden - fra den første installation til når løsningen skal udvides. Dit vigtigste resultat er glade kunder.

Det er din allervigtigste opgave, at kunderne føler sig godt og kompetent hjulpet.

Da det er en nyoprettet stilling er du selv med til at bestemme, for vi har ret stor frihed hos os. Som virksomhed er vi store nok til, at du har muligheder for at udvikle dig, og små nok til, at der er kort vej fra tanke til handling. Vi har den perfekte størrelse, synes vi selv.

Læs hele annoncen her.

Region Syddanmark søger funktionsleder IT/RIS-PACS, Røntgen Scanning og Nuklear, Esbjerg

Pr. 1. juni 2021 eller efter aftale søger vi en funktionsleder IT/RIS-PACS på Røntgen, Scanning og Nuklear.

Funktionslederen indgår i afdelingens ledelsesgruppe med reference til afdelingsledelsen.

Vi forestiller os, at du har en relevant it-uddannelse – evt anden sundhedsrelateret uddannelse med it-efteruddannelse eller dokumenterede færdigheder i forhold til de skitserede opgaver.

Det er et stort plus, hvis du har erfaring og kendskab til sundhedsvæsenet øvrige it-systemer og arbejdet i en politisk ledet organisation, men dette er ikke en nødvendighed.

Du er god til at tilegne dig ny viden f.eks om tredjeparts software, som benyttes ved de billediagnostiske undersøgelser f.eks. Syngovia, RapiD.

Læs hele annoncen her.

Accuro søger for Brunata en Java/Kotlin-softwareudvikler, Herlev

Vil du have stor indflydelse på opgaveløsningen, de tekniske valg og processerne – og vil du være med til at udarbejde kravspecifikationer?

På vegne af Brunata søger Accuro en Java / Kotlin-softwareudvikler til at udvikle forretningskritisk infrastruktur og backends med REST-grænseflader – bygget på de nyeste teknologier.

Du tilbydes stor indflydelse på løsningens udformning, da du og dit team står for det tekniske design og implementering. Brunata lægger vægt på, at der skal være tid til at lære og dygtiggøre sig inden for relevante teknologier og kompetencer.

Dit team udvikler løsninger til Brunatas platforme, som er bærende i hele Brunata-Zenner-gruppen.

Du vil arbejde tæt sammen med product owner og de andre udviklere i teamet, og sammen bestemmer i hvordan løsningen til de mange slutbrugere bliver.

Læs hele annoncen her.

Sensu A/S søger for netIP en Microsoft Office 365-konsulent, Thisted, Herning, Holstebro, Aalborg, Aarhus, eller Viborg

Er du god til at ”forstå” kundernes forretning og deres behov, og omsætte din forståelse til en løsning, som giver værdi for kunden?

Hvis du kan svare ja til det, er du måske vores næste business services-konsulent.

Som business services-konsulent i netIP bliver din primære opgave at løse opgaver indenfor digitalisering og effektivisering via office 365-platformen.

Du har en uddannelse som datamatiker eller tilsvarende og har oparbejdet erfaring med Office 365, Sharepoint, Power Automate og PowerApps. Du er vant til at arbejde som konsulent og forstår vigtigheden af en god kunderelation.

Du har en god forretningsforståelse og er god til at sætte dig ind i kundernes problemstillinger, og du motiveres af at gøre en forskel for kunderne ved at skabe gennemarbejdede og fremtidssikrede løsninger.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger en it-supporter, København eller Aalborg

Vil du yde it-support for mere end 3000+ kolleger, og vil du være en del af en voksende og anerkendt international virksomhed, der udvikler betydningsfulde løsninger til både den offentlige og private sektor?

Som it-supporter i Netcompany, yder du ikke blot support på tværs af organisationen, du deltager også i udfordrende interne it-projekter, i samarbejde med nogle af landets dygtigste kollegaer.

Dine opgaver og udfordringer

Hos IT Services indgår du i et team, hvor du får 24 erfarne kolleger, der sammen med dig, supporterer både online og i direkte kontakt med brugerne i Danmark, Norge, Holland, Polen, United Kingdom og Vietnam. Vi sikrer at du får en udfordrende hverdag med gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt.

Du vil hurtigt skulle sætte dig ind i nye processer og nye tekniske løsninger. Læringskurven i Netcompany vil være stejl, og det er altafgørende, at du er drevet af at lære nyt.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger projekteringsledere til større projekter på den danske jernbane, København

Har du interesse i projektering af komplekse sporprojekter? Og vil du være en del af en projektorganisation med spændende projekter?

I de kommende år gennemfører vi en række store projekter på jernbanen og vi står derfor og mangler dygtige projekteringsledere med erfaring indenfor sporprojektering. Du får en udfordrende hverdag i et udviklende miljø, hvor ikke to dage er ens.

Du bliver en del af Anlægsdivisionen, Banedanmarks bygherreorganisation. Med en årlig omsætning på fire-fem milliarder kroner og en projektportefølje på over 250 projekter er vi en af landets største bygherrer.

Her kommer du til at sidde i vores projekteringsområde, der understøtter alle vores projekter og hvor vi har store ambitioner om at opbygge et stærkt fagligt miljø.

Læs hele annoncen her.

Timengo DPG søger teknisk konsulent, Ballerup

Timengo DPG søger teknisk konsulent, Ballerup

Vil du være en del af en succes?

Vil du arbejde med sikker post og e-Boks?

Markedet for sikker post vokser hastigt, og Timengo DPG har succes med vores sikker post-løsning. Løsningen er til Exchange online og Exchange onpremise og integrerer 100 procent med en Microsoft-infrastruktur.

Hos os er du en del af helheden. DPG-teamet arbejder tæt sammen med produktudvikling, salg, resellere og kunder, og alle deltager i vores fælles mission; At levere Danmarks bedste sikker post/digital post-løsning!

Som medarbejder hos os bliver du desuden en del af et af Danmarks førende konsulenthuse inden for leverance af cloud, sikkerhed og infrastruktur på Microsoft-platformen, idet vi bor på samme lokalitet som timengo a/s.

Læs hele annoncen her.

Gyldendal A/S søger .NET-udvikler som motiveres af at sikre uddannelsessektorens adgang til digitale læringsmaterialer, København

Vil du bygge videre på din udviklererfaring i et selvkørende team, som har høje ambitioner for både vores samarbejde og vores tekniske løsninger?

Du bliver en del af det team, som understøtter Gyldendal Uddannelse gennem udvikling og drift af alle vores systemer til salg af vores uddannelsesprodukter og hele vores login platform.

Teamet består af folk fra it og forrentningen. Du vil blive ansat i udviklingsafdelingen, som består af 14 udviklere og arkitekter. Vi sidder samlet 46 personer i itT. I vores teams arbejder vi med scrum, hvilket blandt andet indebærer sprints- og fokus på mindre leverancer.

Når et initiativ er af større karakter, så organiserer vi os på tværs af vores teams, og her er vi stadig ved at lære den bedste måde at gøre det effektivt på.

Læs hele annoncen her.

Jyske Bank søger scrum master til Bolig- og Ejendomsvejviser, Silkeborg

Brænder du for at udvikle squadet ved hjælp af agile metoder? Er du god til at bringe alles kompetencer i spil, så de yder deres bedste? Og er du en stærk formidler af agile metodikker? Så er du måske vores nye crum Master.

Vi søger en kompetent Scrum Master til Bolig- og Ejendomsvejviser i Silkeborg, hvor vi arbejder på at udvikle bankens kunde- og rådgivervendte it-værktøjer indenfor bolig- og ejendomsfinansiering. Det er et fokusområde i Jyske Bank, og derfor søger vi en scrum master, der på fuld tid kan understøtte, at vi effektivt kan udvikle fremtidens løsninger til rådgivning af vores kunder.

Du vil blive en del af to squads i Bolig- og Ejendomsvejviser, hvor du som Scrum Master skal sikre, at processerne fungerer effektivt gennem løbende justeringer og tilpasninger til processen.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu

Kunne det friste med it-job hos TV2 eller i cyber-sikkerhedsbranchen? Så læs med her, hvor du måske kan finde det næste skridt på din karrierestige.

Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu
Er din karriere kørt fast? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 spændende it-job som er ledige lige nu: Søg dem her

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu