Artikel top billede

AMD ude med jubel-regnskab: Leverer vækstrater på 243 procent

Den amerikanske chip-producent fyrer på alle cylindre i sit seneste kvartalsregnskab.

Den amerikanske chip-producent AMD's seneste kvartalsregnskab må være populær læsning hos investorer, hvor der blandt andet leveres trecifrede vækstrater.

Bedriften ligger i selskabets vækst i indtjeningen som lander på 555 millioner dollar, svarende til knap 3,42 milliarder kroner, et overskud som er 243 procent højere end samme kvartal i 2020.

Ligeledes imponerende er omsætningen, som øges med 93 procent til i alt 3,45 milliarder dollar, over 21 milliarder kroner, oplyser selskabet i sit regnskab.

”Der har været en fantastisk vækst målt over året på tværs af alle vores forretninger,” noterer administrerende direktør Lisa Su, som særligt fremhæver fremgangen inden for datacenter-forretningen: ”Datacenter-indtjeningen er mere end fordoblet.”

Mens selskabet leverer vækst på alle fronter, forbliver dets margin uændrede set over året, ved at forblive på 46 procent.

Det er til trods for at gennemsnitsprisen på både client-processorer og grafik-chip er vokset stødt igennem året der gik, hjulpet på vej af en manglende produktionskapacitet og voksende efterspørgsel.

Tidligere på måneden kunne ærkerivalen Intel ligeledes præsentere et flot regnskab - dog også hjulpet godt af den medvind, som chip-manglen giver.

Læs også: Intel leverer regnskab langt over forventningerne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.