Artikel top billede

Dine Office-dokumenter skifter look: 1,2 milliarder brugere får ny standard font

Microsoft præsenterer de fem potentielle afløsere til den allestedsnærværende Calibri-font.

Det er overvejende sandsynligt, at du enten har skrevet eller fået et dokument skrevet med Microsofts standard-font: Den allestedsnærværende ’Calibri’ font.

Det er den som klodens i alt 1,2 milliarder Office-brugere møder, når eksempelvis skrive-redskabets Word foreslår en standard-font.

Det er næsten 20 års typografisk historie, der puffes ud af sin centrale rolle som standard-fonten i Microsofts Office-pakke, hvor den har haft en fremtrædende rolle i særligt Word-programmet.

I stedet bliver det en blandt fem ny fonte, der skal løfte den visuelle arv i Office-pakken.

På sin Office 365 blog, opstiller Microsoft de fem kandidater og udstiller tankerne bag deres respektive tilblivelse. Dem kan du læse her.

Den udgående Calibri-font blev udviklet i 2002, og fik i 2007 den fornemme rolle at være standard-valget i Microsofts kontorpakke.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere