Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Dine Office-dokumenter skifter look: 1,2 milliarder brugere får ny standard font

Microsoft præsenterer de fem potentielle afløsere til den allestedsnærværende Calibri-font.

Det er overvejende sandsynligt, at du enten har skrevet eller fået et dokument skrevet med Microsofts standard-font: Den allestedsnærværende ’Calibri’ font.

Det er den som klodens i alt 1,2 milliarder Office-brugere møder, når eksempelvis skrive-redskabets Word foreslår en standard-font.

Det er næsten 20 års typografisk historie, der puffes ud af sin centrale rolle som standard-fonten i Microsofts Office-pakke, hvor den har haft en fremtrædende rolle i særligt Word-programmet.

I stedet bliver det en blandt fem ny fonte, der skal løfte den visuelle arv i Office-pakken.

På sin Office 365 blog, opstiller Microsoft de fem kandidater og udstiller tankerne bag deres respektive tilblivelse. Dem kan du læse her.

Den udgående Calibri-font blev udviklet i 2002, og fik i 2007 den fornemme rolle at være standard-valget i Microsofts kontorpakke.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere