Artikel top billede

Atea-veteranen Jan Elbæk bliver direktør i Venzo et år efter pludselig exit fra IT Relation

Et år efter sin pludselige exit fra IT Relation tiltræder den tidligere Atea-profil Jan Elbæk nu som direktør i Venzo.

Godt et år efter sin pludselige exit fra sin topstilling i IT Relation, er den tidligere mange-årige Atea-direktør Jan Elbæk nu igen klar i et topjob i den danske it-branche.

Han tiltræder nemlig som direktør for forretningsudvikling og customer relations i Venzo.

“Jeg ser meget frem til at udnytte mine kompetencer, min energi og min lange erfaring fra it-industrien til at skabe høj vækst,” meddeler Jan Elbæk på LinkedIn.

Jan Elbæk har været uden fast job siden foråret 2020, hvor han pludselig fratrådte sin stilling som udviklingsdirektør i IT Relation.

Det skete blot knap halvandet år efter, at han blev ansat i denne stilling efter en lang årrække i forskellige direktør-stillinger i Atea, hvor han var kendt som daværende topchef Morten Feldings højre hånd.

Jan Elbæk har desuden tidligere i en årrække været CEO i det daværende Merkantildata og i DanaData.

I det nye job i Venzo får han omkring 180 kolleger, der ifølge Jan Elbæk selv er meget dygtige og erfarne.

Venzo selv har massiv vokseværk for tiden og har eksempelvis allerede hyret mere end 40 nye medarbejdere siden nytår.

“Vi har store ambitioner om at vokse sammen med eksisterende og nye kunder, og vi arbejder hårdt på at tiltrække ambitiøse og kompetente nye kolleger,” meddeler Jan Elbæk på Linkedin.

Venzo - der består af flere selskaber - landede i fjor en omsætning på 326 millioner kroner og et driftsoverskud på 12,5 millioner kroner og er for tiden i gang med at opruste.

Selskabet meddeler, at det har ansat mere end 50 nye medarbejdere siden nytår.

Læs mere om Jan Elbæk her:Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.