Huawei fremstiller nu også skærme – og de første af slagsen er ganske unikke

Den kinesiske tech-gigant springer ud med en ny skærm-kollektion, som byder på uhyre lovende design og evner.

Når nu handelsrestriktioner spænder ben for den kinesiske tech-gigant på de vestlige smartphone-markeder, finder selskabet i stedet andre muligheder til elektronik-forbrugerne.

Denne uge blev det derfor til et interessante bud fra selskabet på, hvordan skærme også kan tage sig ud med den splinternye ’MateView’ serie.

Her diskes op med to lækre skærme, med hver deres fordele.

Mest elegant og interessant er nok MateView, som er den første skærm nogensinde der forener 28,2 tommer skærmareal med et 3:2 format i et nydeligt og lsnakt metalchassis, i en verden som er domineret af 16:9 skærme i plastrammer.

Opløsningen hedder 4K+ og giver næsten 20 procent flere pixels end en typisk Ultra HD skærm. Dertil skulle der være sikret pæne farver som matcher over 100 sRGB standarden og 90 procent af den frodige DCI-P3 standard.

Størst i den nye serie er Mateview GT, som har gamerne for øje med sine 34 tommer buet display og en refresh-rate på 165 Hz, der skulle give en fordel i spil.

Begge skærme er ifølge Huawei uhyre naturtro, med en farvegengivelse på under 0,2 delta-E og HDR-support.

Debutpriserne lyder på 4.999 og 3.999 kroner for henholdsvis Mateview og Mateview GT skærmen, når de kommer i dansk handel senere på året.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere