Huawei fremstiller nu også skærme – og de første af slagsen er ganske unikke

Den kinesiske tech-gigant springer ud med en ny skærm-kollektion, som byder på uhyre lovende design og evner.

Når nu handelsrestriktioner spænder ben for den kinesiske tech-gigant på de vestlige smartphone-markeder, finder selskabet i stedet andre muligheder til elektronik-forbrugerne.

Denne uge blev det derfor til et interessante bud fra selskabet på, hvordan skærme også kan tage sig ud med den splinternye ’MateView’ serie.

Her diskes op med to lækre skærme, med hver deres fordele.

Mest elegant og interessant er nok MateView, som er den første skærm nogensinde der forener 28,2 tommer skærmareal med et 3:2 format i et nydeligt og lsnakt metalchassis, i en verden som er domineret af 16:9 skærme i plastrammer.

Opløsningen hedder 4K+ og giver næsten 20 procent flere pixels end en typisk Ultra HD skærm. Dertil skulle der være sikret pæne farver som matcher over 100 sRGB standarden og 90 procent af den frodige DCI-P3 standard.

Størst i den nye serie er Mateview GT, som har gamerne for øje med sine 34 tommer buet display og en refresh-rate på 165 Hz, der skulle give en fordel i spil.

Begge skærme er ifølge Huawei uhyre naturtro, med en farvegengivelse på under 0,2 delta-E og HDR-support.

Debutpriserne lyder på 4.999 og 3.999 kroner for henholdsvis Mateview og Mateview GT skærmen, når de kommer i dansk handel senere på året.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Helt nye spilleregler: Sådan får du succes på cloudrejsen
Skiftet til cloud udfordrer din forretning og stiller helt nye krav til, hvordan du håndterer projektet – teknisk og strategisk. Få overblik, råd og konkret viden her.