Artikel top billede

Europæisk fintech-gigant rejser milliarder i ny investeringsrunde: Værdisæt til 279 milliarder kroner

Den europæiske fintech-kæmpe Klarna har til en værdiansættelse på 279 milliarder kroner rejst 3,9 milliarder kroner i frisk kapital.

Den svenske e-handels- og betalings platformen Klarna, der anses som den mest værdifulde fintech-virksomhed i Europa, får tilført frisk kapital på 3,9 milliarder kroner i ny investeringsrunde ledt an af SoftBank’s Vision Fund 2.

Det er sket til en værdiansættelse af selskabet på svimlende 45,6 milliarder dollar - svarende til 279 milliarder kroner, en kæmpe stigning siden sidste investeringsrunde i marts, hvor den lød på 31 milliarder dollar.

Det skriver Techcrunch.

I et interview med TechCrunch, fortæller Klarna-direktør og -grundlægger, Sebastian Siemiatkowski, at virksomheden har oplevet en eksplosiv vækst i USA og planlægger at bruge sin nye kapital til fortsat at vokse der og globalt.

Klarna, der har specialiseret sig køb nu og betaler-senere ordninger, har nu over 18 millioner brugere i USA.

Alt i alt er Klarna live på 20 markeder, har mere end 90 millioner globale aktive brugere og mere end to millioner transaktioner bliver gennemført om dagen på Klarnas platform.

I 2020 nåede Klarna en omsætning på over en milliard dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.