Artikel top billede

SolarWinds advarer: Ukendte hackere har udnyttet ny softwarefejl

Hackere har endnu en gang været på spil i it-leverandøren SolarWinds' software-systemer. Firmaet forsikrer dog kunder om, at den udnyttede fejl er "fuldstændig uafhængig" af angrebet, der ramte tusindvis af virksomheder sidste år.

Softwareleverandøren SolarWinds melder ud, at firmaets software igen er ramt af hackere, der har udnyttet en nyopdaget sårbarhed i produktet.

I erklæringen, der blev sendt ud i weekenden lød det, at de kriminelle indtrængere er gået efter "et begrænset, målrettet sæt kunder." Hackerne er dog ikke yderligere identificerede i meddelelsen.

Det skriver Reuters.

SolarWinds oplyser dig, at systemfejlen er "fuldstændig uafhængig" af sidste års hack, der ramte flere tusind store virksomheder, organisationer og regeringsorganer rundt om i verden.

Heller ikke præcist hvilke kunder, det drejer sig om, der er blevet ramt, kan SolarWinds identificere.

SolarWinds krediterer Microsoft-efterforskere for at finde sårbarheden. SolarWinds har endnu ikke været ude at kommentere sagen offentligt. Og Microsoft har pure afvist at udtale sig i den forbindelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?