Artikel top billede

Cybersikkerhedsprofessoren har ét ønske til sit arbejdsliv - I over 20 år er det lykkedes: "Dér besluttede jeg mig for, at den afhængighed ville jeg forsøge at undgå"

Der er én ting, som professor i cybersikkerhed Jens Myrup Pedersen ikke vil have skal overtage sit arbejdsliv. I mere end 20 år er det lykkedes ham at holde fast i sin beslutning, som han tog allerede før, han begyndte sin karriere i it-verdenen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvad det er, der har givet Jens Myrup Pedersen plads til at vælge sin store passion til.
517
2:45 min
Jens Myrup Pedersen er den eneste person i landet, der nogensinde har kunne kalde sig for professor i cybersikkerhed - og stadig kan.

Foruden arbejdet på Aalborg Universitet sidder han også med i flere bestyrelser - blandt andet hos Center for Cyberkompetencer. Derudover er han også landstræner for Danmarks cybersikkerhedslandshold.

Jens Myrups Pedersens har mange hatte på. Han er anerkendt af sine kolleger, og kendt som en mand med stor passion for sit arbejde.

Og det kommer ikke af ingenting. For allerede i sine unge år, besluttede cybersikkerhedsprofessoren sig for at skabe luft til at kunne vælge sin passion frit.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Hackergruppen Conti er drevet som en virksomhed, men produktet er ransomware – sådan er en af verdens største hackergrupper bygget op

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

KMD skal tvinges tilbage på vækstsporet efter år med effektiviseringer: Her er målet

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Smart it-projekt har ført til enorme gevinster hos Københavns Kommune: Nu kører omkring en million sager igennem ServiceNow om året

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Lundbeck bruger hvert år et tocifret millionbeløb på it-services hos NNIT: Sådan vurderer Lundbeck-CIO'en NNIT's store salgsmanøvre

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

KMD næsten 20-dobler sit overskud: Forventer kæmpedyk i omsætningen


CIO
10 gratis artikler: Få gode råd fra Danmarks bedste it-ledere