Artikel top billede

Apples nye mobiler vil alle være 5G-kompatible iPhones fra 2022

Hos Allpe skal alt kunne køre på 5G fra 2022. Dermed bliver Apples produktserier enten opdaterede eller lagt i graven, alt efter hvilke iPhone-modeller, der får lov at komme med over i den nye 5G-generation.

Fra næste år frigiver Apple kun 5G-kompatible iPhones. Det er dermed slut med nye 4G-modeller, fortæller kilder.

I stedet vil smartphone-producenten begynde at sælge en budget-telefon - iPhone SE - der også er kompatibel med næste generations kommunikationsstandarder.

Apple vil desuden forny sit budget-håndsæt - den komponent i en telefon, der indeholder højtaleren og microfonen. Det er første gang i to år, dette sker, og det sker for at gøre ældre modeller gearede til 5G-æraen.

Det skriver det asiatiske medie Nikkei Asia.

Budget 5G iPhone er indstillet til at ramme markedet allerede i første halvdel af 2022, sagde kilder, der er orienterede om sagen.

Det vil blive drevet af Apples egen A15-processor - den samme chip, der indgår i dette års premium iPhones - og dens 5G-forbindelse vil blive aktiveret af Qualcomms X60-modemchip, tilføjede de.

Men ikke alle når med ind i den nye generation. Blandt andet iPhone Mini vil ikke blive fornyet. Den udgår, fordi den ikke slog nok igennem hos brugerne, lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere