BREAKING:Københavns Politi har anholdt 34-årig mand for Netcompany-læk - varetægtsfængsles i fire uger

Artikel top billede

Det er ejerne af Fastspeed, der står bag Jetnet. Her ses de tre ejere. Fra venstre er det først Jens Raith og dernæst Peter Mægbæk og Morten Boe Andersen

Fastspeed-ejere klar med nyt selskab: Jetnet skal være bredbåndsbranchens svar på Ryanair

Et nyt bredbåndskoncept vil være bredbåndsbranchens svar på Ryanair. Du får ikke den bedste kundeservice, men til gengæld får du altid de skarpeste priser, lyder det fra selskabets topchef.

Ejerne af Fastspeed er nu klar med en ny lavprissatsning på bredbåndsmarkedet.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Det sker med det nye selskab Jetnet, der vil tilbyde flere forskellige hastigheder og prisniveauer i modsætning til Fastpeed, som kun tilbyder forbindelser med 1.000 mbit.

Samtidig slår selskabets ejere fast, at Jetnet vil stille større krav til kundernes evne til selv at få produktet til at fungere.

”Jetnet er tænkt som bredbåndsmarkedets Ryanair, hvor prisen er omdrejningspunktet. Selskabet bliver for mere selvhjulpne kunder. Derfor vil Jetnet – modsat Fastspeed – heller ikke komme til at levere den bedste kundeservice. Til gengæld er der næsten statsgaranti for, at kunderne får den skarpeste pris,” siger Jens Raith, der er topcef for Fastspeed, til Finans.

Den månedlige abonnementspris hos Jetnet starter ifølge Finans ved 199 kroner, men priserne og hastighederne kan variere efter den enkelte brugeres adresse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere