Artikel top billede

Kapitel 2: Allan Mørch og AskCody mister kæmpe investering fra amerikansk venturefond efter kræftdiagnose: "De fik selvfølgelig et chok, men begynder også at grine i afmagt"

Del 2: Det er få dage efter, at Allan Mørch har fået konstateret kræft. AskCody, som han har stiftet og er direktør for, mister en investering på 10 millioner dollar. Den dag han begynder på sin potentielt dødbringende kræftbehandling modtager han et billede med alle de mandlige ansatte fra AskCody. Uden hår. Læs andet kapitel i Allan Mørchs personlige fortælling.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs anden del af beretningen om Allan Mørchs fortælling om kræft, liv, død, iværksætteri og ikke mindst hvad der er vigtigt i livet
  • Sådan reagerede venturefond da fik besked om Allan Mørchs kræft
  • Hvordan Allan Mørch oplevede en opslidende kærftbehandling
1.249
6:15 min
På blot få dage er Allan Mørch gået fra at have skrevet under på en stor millioninvestering på et hotel i Orlando til nu at være indlemmet i et kræftforløb hjemme i Danmark.

Og midt i en intens periode med undersøgelser, operationer og knoglemarvsprøver, skal virksomheden, AskCody, også passes.

"Det er en mærkelig tid, hvor jeg skifter mellem det professionelle og private. Samme tirsdag må jeg til bestyrelsesmødet, for vi står og skal i gang med due diligence, tage ordet og fortælle, at jeg har fået kræft," fortæller Allan Mørch.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Her er mine take aways fra Computerworld Cloud Festival 2023: Prisen kommer (nok) til at stige

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Tre danske leverandører skal levere it-løsninger for op mod en halv milliard kroner til Københavns Universitet

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Datatilsynet: Østre Landsrets GDPR-dom og million-bøde er et 'super vigtigt skridt" for kommende GDPR-sager

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Erik Damgaards nye firma tjener millioner og stryger ind i Top 100: “Uniconta er mit comeback, og det føles fantastisk at være tilbage”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Der er brændende sol over Las Vegas, og Oracles CEO har et budskab med til os alle