Artikel top billede

Kapitel 2: Allan Mørch og AskCody mister kæmpe investering fra amerikansk venturefond efter kræftdiagnose: "De fik selvfølgelig et chok, men begynder også at grine i afmagt"

Del 2: Det er få dage efter, at Allan Mørch har fået konstateret kræft. AskCody, som han har stiftet og er direktør for, mister en investering på 10 millioner dollar. Den dag han begynder på sin potentielt dødbringende kræftbehandling modtager han et billede med alle de mandlige ansatte fra AskCody. Uden hår. Læs andet kapitel i Allan Mørchs personlige fortælling.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs anden del af beretningen om Allan Mørchs fortælling om kræft, liv, død, iværksætteri og ikke mindst hvad der er vigtigt i livet
  • Sådan reagerede venturefond da fik besked om Allan Mørchs kræft
  • Hvordan Allan Mørch oplevede en opslidende kærftbehandling
1.249
6:15 min
På blot få dage er Allan Mørch gået fra at have skrevet under på en stor millioninvestering på et hotel i Orlando til nu at være indlemmet i et kræftforløb hjemme i Danmark.

Og midt i en intens periode med undersøgelser, operationer og knoglemarvsprøver, skal virksomheden, AskCody, også passes.

"Det er en mærkelig tid, hvor jeg skifter mellem det professionelle og private. Samme tirsdag må jeg til bestyrelsesmødet, for vi står og skal i gang med due diligence, tage ordet og fortælle, at jeg har fået kræft," fortæller Allan Mørch.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Har lige betalt løsesum på 160 millioner kroner: Nu afpresses apoteker og hospitaler igen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

En i Danmark ukendt smartphone-producent er nu fjerde-størst i verden - har solgt 28 millioner telefoner på tre måneder

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske Bank afværger 4.300 kritiske angreb om året: "Det er i vores egen interesse at hjælpe med til at beskytte vores konkurrenter"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Citrix-ejer med 100 millioner brugere kaster gigantbeløb efter Microsoft-løsninger: Alle ansatte flyttes til M365 og Azure

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Carsten Videcrantz lander nyt topjob efter exit fra ServiceNow: "Det var en mulighed, der pludselig opstod"