Artikel top billede

Kapitel 2: Allan Mørch og AskCody mister kæmpe investering fra amerikansk venturefond efter kræftdiagnose: "De fik selvfølgelig et chok, men begynder også at grine i afmagt"

Del 2: Det er få dage efter, at Allan Mørch har fået konstateret kræft. AskCody, som han har stiftet og er direktør for, mister en investering på 10 millioner dollar. Den dag han begynder på sin potentielt dødbringende kræftbehandling modtager han et billede med alle de mandlige ansatte fra AskCody. Uden hår. Læs andet kapitel i Allan Mørchs personlige fortælling.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs anden del af beretningen om Allan Mørchs fortælling om kræft, liv, død, iværksætteri og ikke mindst hvad der er vigtigt i livet
  • Sådan reagerede venturefond da fik besked om Allan Mørchs kræft
  • Hvordan Allan Mørch oplevede en opslidende kærftbehandling
1.249
6:15 min
På blot få dage er Allan Mørch gået fra at have skrevet under på en stor millioninvestering på et hotel i Orlando til nu at være indlemmet i et kræftforløb hjemme i Danmark.

Og midt i en intens periode med undersøgelser, operationer og knoglemarvsprøver, skal virksomheden, AskCody, også passes.

"Det er en mærkelig tid, hvor jeg skifter mellem det professionelle og private. Samme tirsdag må jeg til bestyrelsesmødet, for vi står og skal i gang med due diligence, tage ordet og fortælle, at jeg har fået kræft," fortæller Allan Mørch.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Andreas Hansen har kun været på sin arbejdsplads to gange siden sommer: Hver anden it-ansat vil gerne arbejde fuld tid hjemmefra

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Justitsministeren overdænges med kritikpunkter til kontroversielt udkast til nye logningsregler: "Der er al for meget overvågning af uskyldige"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Max Schrems: Facebook forsøger med smart fidus at omgå GDPR i Europa

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Hackergruppen REvil er lukket ned: Men vi kan forvente at hackerne dukker op igen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Har du et af disse job, behøver du ikke sende ansøgninger: "De fleste af kandidaterne forventer en løn på mellem 60.000 og 65.000 kroner"