Artikel top billede

Foto: Unsplash (Foto: Photo by Magnet.me on Vi har udvalgt 10 spændende projektleder stillinger hos arbejdspladser som Matas, Vertica og Statens IT, der er ledige nu. Søg stillingerne her.

I denne uge har vi fokus på projektledelse. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Move Innovation, Matas og Vertica.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Banedanmark søger ana­ly­se­kon­su­lent med flair for it-pro­jekt­le­del­se, København

Vil du være med til at udvikle og koordinere måden vi arbejder med HR-data i Banedanmark? Og har du erfaring med omfattende analyser, it-projekter og kendskab til for eksempel SAP HCM?

I sektionen HR Data & Systemsupport søger vi en analysekonsulent til at skabe sammenhæng og forståelse mellem data og forretningen.

Som analysekonsulent vil du få en spændende og alsidig stilling, hvor du har en helt central rolle i forhold til koordinering af udviklingsprojekter samt analyse af HR-data.

Sammen med sektionschefen vil du tegne et billedet af, hvordan vi kan arbejde mere datadrevet, automatiseret og digitalt med HR-data i Banedanmark.

Herudover vil du i tæt samarbejde med sektionschefen udvikle it- og digitaliseringsløsninger.

Endvidere vil du være ansvarlig for levering af data til tavlestyring for at sikre og skabe en bred forretningsforståelse.

Læs hele annoncen her.

Kræftens Bekæmpelse søger ap­pli­ca­tion manager, København

– fokus på M365 og Sharepoint Online.

Vi søger en engageret og kompetent kollega, der kan indgå i vores it-afdeling som application manager med ansvar for en række driftskørende systemer samt teknisk projektledelse af nye it-projekter.

Du bliver en del af business solutions-teamet på i alt syv medarbejdere, og du kommer til at arbejde tæt sammen med kolleger i vores drifts- og supportteam.

Vores nye application manager får til opgave at samarbejde med it-drift, systemejere og superbrugere i forretningen om vedligehold og udvikling af systemerne.

Du vil yde 2nd level applikationsdrift og -support på de systemer, som du har ansvar for.

Du tager initiativ til at etablere road-maps for systemerne, så de bliver holdt up to date, så længe der er behov for dem. Og du holder løbende kontakt til leverandører og sikrer, at ændringer implementeres på en styret og hensigtsmæssig måde.

Læs hele annoncen her.

Matas søger teknisk pro­jekt­le­der til Matas Ecommerce, Allerød

Som teknisk projektleder skal du kunne håndtere mange sideløbende projekter og opgaver på tværs af forskellige interne afdelinger, datterselskaber og eksterne leverandører, så det kræver, at du kan lide at have travlt og holde styr på mange bolde samtidigt.

Du kommer til at være den primære tekniske ansvarlige for at hjælpe forretningsenheder ud over Danmarks grænser.

Du vil komme til at initiere, beskrive, lede og drive tekniske projekter med fokus på ecommerce og digital marketing på internationale markeder.

Derudover vil du være en vigtig brik i den daglige tekniske ecommerce-drift og -support til organisationen.

Du vil komme til at indgå i et dygtigt team med vokseværk, hvor vi brænder for ecommerce og lysten til at flytte online handel til en ny liga.

Læs hele annoncen her.

Komiteen for Sundhedsoplysning søger it-pro­jekt­le­der Sund­heds­op­lys­ning til ud­vik­lings­pro­jek­ter – der gør en forskel, København

Vil du være med til at styre og udvikle nye og spændende it-projekter inden for (mental)sundhedsområdet? Komiteen for Sundhedsoplysning søger en ny it-projektleder, der arbejder systematisk og brænder for en god sag. Projekterne er mange og spænder vidt inden for det brede sundhedsområde.

I de senere år har komiteen udviklet flere nye projekter, hvor digitale løsninger er centrale.

I komiteen arbejder vi desuden løbende med at gøre vores fysiske undervisningsprogrammer tilgængelige for flere mennesker ved at udvikle digitale versioner af dem.

Du vil sammen med kolleger være udviklingsansvarlig for projekternes digitale del.

Du skal derfor forstå at sætte dig ind i brugernes behov og ønsker og have fokus på at omsætte disse til løsninger, der er kreative, velfungerende og brugervenlige.

Ud over det vil du komme til at bidrage til at identificere nye udviklingsområder, hvor der med fordel kan arbejdes med netop digitale løsninger.

Læs hele annoncen her.

Vertica søger erfaren it-pro­jekt­le­der, København

Vil du lede og skabe spændende it-projekter for store danske virksomheder med ambitiøse målsætninger inden for e-handel og online forretning? Og vil du samarbejde med byens skarpeste udviklere og e-handelsspecialister?

Som projektleder hos Vertica kommer du til at holde vores projekter på sporet fra koncept til go live og videreudvikling samt coache dit team, der arbejder agilt med it-udvikling.

Du vil typisk være projektleder for ét til tre udviklingsteams ad gangen med fire til otte yderligere kollegaer (udviklere, UX’ere, digitale designere og forretningsudviklere).

I hverdagen vil du opleve at blive udfordret på flere niveauer fra detaljeret fokus på enkelte opgaver over sikring af projektets proces og rapportering til arbejde med roadmap og afklaring.

Læs hele annoncen her.

Børns Vilkår søger digital projektleder, Valby

Børns Vilkår er inde i en rivende udvikling, ikke mindst på det digitale område. Vi har lige nu behov for at styrke vores team af projektledere med en dygtig digital profil, som vil få ansvaret for at drive en række digitale projekter på tværs af organisationen.

I tæt sparring med de faglige afdelinger og it skal du sikre, at de digitale løsninger er solide og nytænkende, hvilket spiller en central rolle i vores arbejde med at stoppe svigt af børn i Danmark.

De digitale løsninger vil spænde bredt fra implementering af nye administrative systemer til innovative AI-løsninger.

Det er derfor væsentligt, at du har en bred digital forståelse og ikke er bange for at udforske nye fagområder.

Det kendetegner os, at vi har en uformel arbejdsform, er fagligt ambitiøse og er alle drevet af en vilje til at gøre en forskel for børn.

Som et ud af mange greb, der skal fremtidssikre Børns Vilkår som organisation, er vi i gang med en transformation af Børns Vilkår mod en mere netværksbaseret organisering.

Det gør vi for at opnå større agilitet, kortere beslutningsveje, større transparens, mere videndeling og ikke mindst høj trivsel.

Læs hele annoncen her.

TietoEVRY søger senior pro­jekt­le­der, Holte

TietoEVRY fortsætter digitaliseringen af offentlige og private virksomheder og er i rivende vækst.

Vores team har travlt, og vi søger derfor en erfaren projektleder. Brænder du for digitalisering, projekt- og programledelse, og muligheden for at arbejde med nogle af Danmarks mest spændende kunder – så kig nærmere her.

Du er en erfaren projekt- eller programleder (senior niveau) med en stærk kommerciel og kontraktuel forståelse, og har succesfuldt arbejdet med implementering af forretningsnære it-løsninger fra leverandørsiden.

Du motiveres af at opnå gode kunderelationer og høj kundetilfredshed, og trives i spændingsfeltet mellem den daglige leverancestyring, økonomi- og kontraktstyring, og den langsigtede forankring af kundeplaner og kundeudvikling.

Du tilbydes en ledende rolle i et stærkt leveranceteam, hvor samarbejde, engagement og viljen til at lykkes med teamet præger hverdagen.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT søger it-pro­jekt­le­der til HusCom­pag­ni­et, Virum

Vil du skabe store forandringer i en landsdækkende virksomhed, der skaber familiers drømmehuse? Kan du binde forretning og it sammen samt implementere it-systemer på en måde, hvor du får alle med fra starten? Så er det måske dig der skal bydes velkommen til HusCompagniet.

HusCompagniet er Danmark største producent af enfamiliehuse, og bygger årligt mere end 2000 individuelt tilpassede drømmehuse.

Som it-projektleder bliver du en del, af en landsdækkende virksomhed fordelt på 16 lokationer, og får din daglige gang på kontoret i Virum, hvor du refererer til deres it-chef.

Her får du en masse engagerede og positive kolleger, som hver især bidrager til vores fortsatte succes.

Som projektleder kommer det til at skinne igennem, at du arbejder et sted, der er intimt nok til at få masser af ansvar, men stort nok til at kunne levere markante resultater.

Læs hele annoncen her.

Move Innovation søger pro­jekt­le­der med Computer Science baggrund til tekniske ud­vik­lings­pro­jek­ter, Søborg

Da vi har forrygende travlt, udvider vi nu igen vores projektlederteam til fire personer, og søger derfor en projektleder med overblik og erfaring fra software udviklingsprojekter.

Det kan være du tidligere har været softwareudvikler, og har lyst til at prøve kræfter med projektlederrollen, eller du allerede har stor erfaring som projektleder.

Du har flair for kontakten til kunder og kollegaer og har lyst til at lede tekniske udviklingsprojekter. Du er rigtig god til mennesker og kan drive et projekt frem fra salg til levering.

Du er i stand til at overskue og lede flere sideløbende projekter, som du har ansvaret for, i tæt samarbejde med vores R&D ingeniører som både er hard- og softwareingeniører.

Det ligger naturligt for dig at tænke i kundens behov, og du er god til at kommunikere.

Læs hele annoncen her.

Statens It søger it-pro­jekt­le­de­re, Ballerup

Kom og vær med til at drive projekter i Statens It. Vi søger lige nu flere projektledere, der kan planlægge og styre forskellige typer it-projekter til aftalt tid, økonomi og kvalitet i samarbejde med kunder, leverandører og organisationen.

Vi søger to forskellige profiler: din indfaldsvinkel kan være flere års erfaring med it-projektledelse, men du kan også være nyuddannet/nystartet med forudsætninger, evner og lyst til at lære disciplinen it-projektledelse.

Som projektleder i Statens It er det vigtigt, at du er stærk til at kommunikere og formår at tænke alle vinkler og interessenter med.

Vi har flere samarbejdsflader både internt i huset og til kunderne.

Du skal kunne sætte dig i kundens sted, finde løsninger og have fremdrift for øje - også når du møder bump på vejen. Vi er kundens garant for en vellykket implementering og en efterfølgende sikker og stabil it-drift.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.