Artikel top billede

Jabras nye kreation fungerer til både forretning og fritid

De danske hovedtelefonsspecialister vil forene både professionelle dyder og adspredelse i sit nye Evolve2 75 headset.

Corona-pandemien fik længe visket grænserne mellem kontor, hjemmekontor og fritid til det flydende.

En realitet som danske Jabra synes at imødekomme med sin nyeste kreation, headsettet Evolve 2 75, som bringer kontor-venlige egenskaber til et sæt hovedtelefoner, som også er til fornøjelse.

Her findes egenskaber som en integreret boom-arm til at optimere mikrofonlyden sammen med aktiv støjreduktion, som kan tilpasses forskellige scenarier.

Dertil finder man understøttelse af virtuelle mødestandarder som Microsoft Open Office og en ’busy’ lysdiode, der kan signalere til omverden at man er optaget.

Står den på adspredelse og musik, kan boom-armen klappes væk, mens man får glæde af et trådløs signal, der kan række op til 30 meter, op til 36 timers driftstid og en forbedret aktiv støjreduktion og puder.

Jabra Evolve2 75 får dansk salgsdebut 15. oktober til priser fra 2.448 kroner eksklusiv moms.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere