Artikel top billede

Jabras nye kreation fungerer til både forretning og fritid

De danske hovedtelefonsspecialister vil forene både professionelle dyder og adspredelse i sit nye Evolve2 75 headset.

Corona-pandemien fik længe visket grænserne mellem kontor, hjemmekontor og fritid til det flydende.

En realitet som danske Jabra synes at imødekomme med sin nyeste kreation, headsettet Evolve 2 75, som bringer kontor-venlige egenskaber til et sæt hovedtelefoner, som også er til fornøjelse.

Her findes egenskaber som en integreret boom-arm til at optimere mikrofonlyden sammen med aktiv støjreduktion, som kan tilpasses forskellige scenarier.

Dertil finder man understøttelse af virtuelle mødestandarder som Microsoft Open Office og en ’busy’ lysdiode, der kan signalere til omverden at man er optaget.

Står den på adspredelse og musik, kan boom-armen klappes væk, mens man får glæde af et trådløs signal, der kan række op til 30 meter, op til 36 timers driftstid og en forbedret aktiv støjreduktion og puder.

Jabra Evolve2 75 får dansk salgsdebut 15. oktober til priser fra 2.448 kroner eksklusiv moms.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere