Artikel top billede

Jabras nye kreation fungerer til både forretning og fritid

De danske hovedtelefonsspecialister vil forene både professionelle dyder og adspredelse i sit nye Evolve2 75 headset.

Corona-pandemien fik længe visket grænserne mellem kontor, hjemmekontor og fritid til det flydende.

En realitet som danske Jabra synes at imødekomme med sin nyeste kreation, headsettet Evolve 2 75, som bringer kontor-venlige egenskaber til et sæt hovedtelefoner, som også er til fornøjelse.

Her findes egenskaber som en integreret boom-arm til at optimere mikrofonlyden sammen med aktiv støjreduktion, som kan tilpasses forskellige scenarier.

Dertil finder man understøttelse af virtuelle mødestandarder som Microsoft Open Office og en ’busy’ lysdiode, der kan signalere til omverden at man er optaget.

Står den på adspredelse og musik, kan boom-armen klappes væk, mens man får glæde af et trådløs signal, der kan række op til 30 meter, op til 36 timers driftstid og en forbedret aktiv støjreduktion og puder.

Jabra Evolve2 75 får dansk salgsdebut 15. oktober til priser fra 2.448 kroner eksklusiv moms.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere


Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere