Artikel top billede

Bruger du stadig Windows 7? Så mister du snart vigtig Onedrive-funktion

OneDrive-app'en kommer til at miste afgørende funktionalitet på den anden side af nytår.

Holder du fortsat igen med at skifte over til Microsoft nyere Windows varianter som Windows 10 eller 11, skal du være indstillet på, at vigtige funktionalitet ryger i de kommende måneder.

Pc’er der kører med Windows 7, 8 eller 8.1 vil nemlig løbe ind i en udløbsdato på cloud-lager programmet OneDrive, som fra den 1. januar 2022 ikke længere vil blive opdateret.

Ud support-stoppet, betyder det, at brugere vil opleve at der ikke længere vil blive synkroniseret og gemt filer på OneDrive cloud-lageret.

Det oplyser Microsoft på sin hjemmeside.

Forretningsbrugere vil dog mod betaling kunne forlænge OneDrive-understøttelsen, skriver selskabet.

Når den automatiske OneDrive synkronisering ophører, vil der fortsat kunne lagres filer op in OneDrive-skyen – det vil dog kræve en mere omstændig upload-proces igennem det web-baserede Onedrive-interface.

Dagene er talte

Med trækket begynder Microsoft for alvor at slukke for de aldrende Windows-installationer derude.

Microsoft vil officielt yde basal understøttelse af både Windows 7 og Windows 8.1 systemer frem til 10. januar 2023, hvor de står til at få officielt at blive lagt i graven.

Windows 10’s udløbsdato er sat til slut oktober 2025.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere