Artikel top billede

(Foto: Kyndryl/PR/Jon Simon)

Kyndryl indgår tæt cloud-partnerskab med Microsoft

Blot en uge efter etableringen indgår det IBM-udskilte Kyndryl tæt cloud-partnerskab med Microsoft.

Der er travlt på gangene hos Kyndryl, der blev grundlagt for blot en uge siden som udskilt enhed fra IBM.

Blot en uge efter den formelle etablering har selskabet nemlig givet håndslag med Microsoft om indgåelse af en tæt partnerskabs-aftale på cloud-området.

Det har været en af Kyndryls grundlæggende mål at blive en multi-cloud spiller i markedet, hvor kunder og brugere skal kunne tilgå mange forskellige cloud-services.

Det underbygger den nye aftale med Microsoft, da den giver adgang til Microsoft Cloud og selskabets meget omfattende cloud-services.

Partneraftalen betyder blandt andet, at Kyndryl bliver Premier Alliance Partner med Microsoft, og at begge selskabers udviklige vil bygge applikationer i Microsoft Cloud til Kyndryl-kunder.

De to selskaber vil også samarbejde om værktøjer til hybrid cloud, AI og andet, ligesom de vil etablere en fælles innovations-afdeling, som skal udvikle løsninger, der kan tilgåes fra blandt andet Microsoft AppSource og Azure Marketplace.

Aftalen betyder også, at Microsoft skal sælge fælles Microsoft-Kyndryl-løsninger.

Endelig vil Microsoft etablere et særligt uddannelses-program til Kyndryls 90.000 medarbejdere. Det kommer til at hedde Kyndryl University for Microsoft.

Kyndryl har herhjemme omkring 700 medarbejdere og har IBM-veteranen Bent Larsen i spidsen.