Artikel top billede

(Foto: IBM)

IBM stiller med 38.000 konsulenter i nyt globalt samarbejde med SAP

To af de store spillere på tech-markedet IBM og SAP går nu sammen om et cloud-samarbejde.

Amerikanske IBM og tyske SAP har indgået et globalt partnerskab med fokus på cloud.

IBM skal nu understøtte SAP med cloud-infrastruktur, konsulenter samt løbende drift af kundernes SAP-systemer i IBM’s Hybrid Cloud, og derfor har IBM sat 38.000 konsulenter på opgaven.

SAP’s kunder kan altså nu købe SAP’s cloud-løsninger samtidig med IBM's ekspertise inden for infrastruktur i forhold til implementering, og efterfølgende kan kunden beholde IBM-teamet som driftsleverandør af den implementerede Hybrid Cloud-løsning.

Samarbejdet kommer i anledning af, at SAP for få år siden annoncerede programmet Rise, som er designet til at hjælpe deres kunder med at komme på cloud. Systemet har tre ben: software, cloud-infrastruktur og teknisk service, som dækker over vedligeholdelse.

IBM skal nu hjælpe med at få kunderne over på cloud, og IBM har sit eget tekniske vedligeholdelses-ben, som nu kan bruges til SAP-kunder.

"Det tekniske management hvor konsulenterne sørger for, at der er check på at softwaren er vedligeholdt, opdateret og kører som den skal, gør vi i IBM selv for vores SAP-kunder i dag. Og det bliver vi ved med at kunne gøre efter denne her annoncering," siger Lars Lindegaard, salgsleder for public cloud and technology support services hos IBM i Danmark til Computerworld.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere