Artikel top billede

Brugere raser over ny iPad mini: Bliver skidt tilpas af at kigge på skærmen

Der er blevet anlagt et massesøgsmål mod verdens mest værdifulde selskab Apple grundet markedsføringen af den seneste iPad mini, som indeholder en fejl, som irriterer brugernes øjne.

Teknologivirksomheden Apple er blevet ramt af et gruppesøgsmål i USA.

Det skriver mediet Macrumors.

Søgsmålet drejer sig ifølge mediet om svigagtig markedsføring og salg af den sjette iPad mini, da firmaet angiveligt har kendt til en såkaldt ”jelly-scrolling”-fejl i produktet.

Det drejer sig om, at teksten på skærmen fremstår ujævn, når brugeren scroller.

Og mere specifikt ligner det, at teksten i venstre side af skræmen halter bagefter. Mediet skriver, at flere brugere beretter om, at de bliver irriteret over fejlen, og at det kan give anstrengelser for øjnene.

Sagen, som er indgivet til det nordlige Californiens distriktsdomstol, går på, at Apple angiveligt kender til problemet, men blot fortsætter med at sælge produktet uden at rette det eller ændre markedsføringen for iPad’en.

Borgeren, som er i front for gruppesøgsmålet, hedder Christopher Bryan.

Formålet med sagen er at få en erstatning på et beløb svarende til alle iPad mini’er af den sjette generation, der har været købt i USA.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere