Artikel top billede

Brugere raser over ny iPad mini: Bliver skidt tilpas af at kigge på skærmen

Der er blevet anlagt et massesøgsmål mod verdens mest værdifulde selskab Apple grundet markedsføringen af den seneste iPad mini, som indeholder en fejl, som irriterer brugernes øjne.

Teknologivirksomheden Apple er blevet ramt af et gruppesøgsmål i USA.

Det skriver mediet Macrumors.

Søgsmålet drejer sig ifølge mediet om svigagtig markedsføring og salg af den sjette iPad mini, da firmaet angiveligt har kendt til en såkaldt ”jelly-scrolling”-fejl i produktet.

Det drejer sig om, at teksten på skærmen fremstår ujævn, når brugeren scroller.

Og mere specifikt ligner det, at teksten i venstre side af skræmen halter bagefter. Mediet skriver, at flere brugere beretter om, at de bliver irriteret over fejlen, og at det kan give anstrengelser for øjnene.

Sagen, som er indgivet til det nordlige Californiens distriktsdomstol, går på, at Apple angiveligt kender til problemet, men blot fortsætter med at sælge produktet uden at rette det eller ændre markedsføringen for iPad’en.

Borgeren, som er i front for gruppesøgsmålet, hedder Christopher Bryan.

Formålet med sagen er at få en erstatning på et beløb svarende til alle iPad mini’er af den sjette generation, der har været købt i USA.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere