Artikel top billede

(Foto: unsplash)

Er du knivskarp til Java? Så har vi fundet 10 ledige stillinger, der lige er noget for dig

Vi har fundet 10 ledige Java-stillinger, som du kan søge netop nu. Tjek dem ud her.

I denne uge har vi fokus på Java. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Capgemini Danmark, Rambøll og TV 2.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Sam Executive Search søger for Autorola Systems solutions technical solution architect, Odense

Er du passioneret omkring AWS (Amazon Web Services), og vil du være med til at løfte standarden for arkitekturen i Autorola til helt nye højder? Og har du lyst til at blive en del af en uformel og entreprenant global vækstvirksomhed, hvor din faglige og personlige udvikling aldrig står stille, og hvor teamånden er i top.

Så kunne denne unikke mulighed meget vel være det helt rigtige næste karriereskridt for dig.

Du bliver en del af den tekniske afdeling Autorola Systems Solutions (ASYS), der i dag består af 62 dygtige og dedikerede kolleger. ASYS designer, udvikler og vedligeholder en hel portefølje af egenudviklede SW-løsninger fordelt på tre produktlinjer; flådestyringssystemer, bilauktionsplatform og market intelligence platform.

Der udvikles i Java, og tech-stacken, der arbejdes med, består af Spring Framework, Amazon Web Services, Hibernate, JSP, JavaScript, Jenkins, Maven, Oracle, SQL, Tomcat, Angular, Bootstrap m.m.

Læs hele annoncen her.

Rambøll søger software engineer hos Rambøll Sta­ke­hol­der In­tel­li­gen­ce, Aarhus

Brænder du for at udvikle webbaserede produkter, med gode karrieremuligheder i et fagligt, ungt og dynamisk miljø?

Så har du nu mulighed for at blive software engineer hos Rambøll Stakeholder Intelligence. Her vil du være med til udvikle verdensklasse produkter der støtter beslutningstagere ved at indsamle, koble og præsentere data for de rette interessenter på det rette tidspunkt.

Vi udvikler webbaserede produkter, der hjælper beslutningstagere i offentlige og private organisationer med at få samlet og visualiseret de data, der er relevante for dem, når de skal træffe beslutninger. Vi fokuserer på data om de mennesker, der er i eller omkring en organisation.

Gennem egenudviklede spørgeskemateknologier indsamler vi ”bløde” data fra folk i form af deres holdninger og vurderinger, men vi kobler det også med ”hårde” data, såsom økonomi, karakterer og lignende fra eksterne integrationer.

Vi er optaget af at lave enkle intuitive løsninger, der er værdifulde og velfungerende for brugerne i deres hverdag.

Læs hele annoncen her.

ATP søger ap­pli­ca­tion architect til IT, Allerød

To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP, og på den måde står vi bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Det forpligter. Og det stiller høje krav til udvikling, vedligehold og support af vores grunddataapplikationer. Det er her, at du kommer du ind i billedet.

I jobbet som application architect indgår du i teamet, som vi kalder ’beriget grunddata’.

Det er her, vi lægger de datamæssige grundsten, der er nødvendige, når ATP skal levere korrekt administration og solid sagsbehandling.

I samarbejde med teamet og forretningen bliver det din primære opgave at afdække behov og udarbejde designs og løsninger, der understøttes af arkitekturprincipper og eksisterende applikationsdesign.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger full stack-udviklere til au­to­ma­ti­se­ret DevOps-miljø, Frederiksberg

Har du lyst til at være med til at levere moderne, enkle og sikre it-løsninger til fremtidens digitale skatteforvaltning? Trives du med at arbejde i agilt og team-orienteret i tæt samarbejde med forretningen og ved brug af moderne software udviklingsteknikker? Så søg ind hos os som Full stack-udvikler.

Du indgår i et team af innovative kolleger i et automatiseret moderne DevOps miljø med end-to-end ydelser, hvor forretningsdomænet er omdrejningspunktet.

Der er tale om full life cycle produktudvikling med perioder af både udvikling, videreudvikling og drift, som samlet løfter vores viden og udvikling til et endnu højere niveau.

Du vil primært arbejde på backend med Java og/eller Groovy herunder test-frameworks som Geb/Spock kombineret med frontend JavaScript frameworks f.eks. Angular eller Vue.js / TypeScript. Teknologimæssigt vil du skulle arbejde med REST og WebServices, databaser (PostgreSQL), Unix/Linux, Containere (Docker), open source på Jenkins samt Git og Github.

Læs hele annoncen her.

Netcom­pa­ny søger nyud­dan­ne­de software de­ve­l­o­pers, København, Aarhus eller Aalborg

I Netcompany søger vi en dygtig bachelor eller diplomingeniør, der målrettet brænder for en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som software developer.

Du vil være med til at udvikle nogle af branchens mest komplekse it-løsninger, hvor kombinationen af programmering og kundekontakt vil præge din hverdag, der enten vil foregå på vores kontor i København, Aarhus eller Aalborg.

Der lander flere og flere betydningsfulde projekter på Netcompanys bord, og som software developer hos os, skal du have lyst til at tage ansvar og sætte dit aftryk på landets it-løsninger, for derved at gøre en forskel for vores mange kunder.

Uanset projektets- og opgavens størrelse, kommer du som software developer i vores Application Services afdeling, til at gøre en mærkbar forskel sammen med branchens dygtigste kolleger.

En hverdag med variation og forskellig teknologi.

Som software developer tildeles du en todelt rolle, hvor du både vil varetage analyse af kundebehov og formidling via kundekontakt samt programmeringsopgaver, der vil spænde bredt.

Læs hele annoncen her.

TV2 søger software engineer til TV 2 Play, Odense

Vil du være en del af det team, der står bag TV 2's datatransformation?

Er du vild med data? Data-flows? Platform-udvikling? Så læs endelig videre!

Vi er i fuld gang med at udvikle nye data-flows samt måden vi håndterer data på i TV 2, derfor søger vi en dygtig kollega, der tripper for at komme med på holdet.

TV 2 er på alle måder i rivende udvikling. Det gælder særligt vores streamingtjeneste TV 2 PLAY. Vi har store ambitioner for tjenesten og som ny kollega, skal du hjælpe med at give danskerne den bedste streamingoplevelse.

Så, vil du være med på rejsen i Content Metadata teamet, der har fået muligheden for at udvikle en helt ny platform, og hjælpe os med at bygge løsninger, der sikrer et godt data-flow i TV 2 og samtidig være med til at skabe den bedste brugeroplevelse på TV 2 PLAY?

Læs hele annoncen her.

Unique Human Capital søger for DEIF en softwa­rear­ki­tekt

Motiveres du af at bygge intelligente og værdiskabende softwareløsninger, og kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed med stærke værdier og grønne ambitioner?

Hos DEIF bliver du en del af en international koncern, som har en ambition om at være trendsætter inden for klimavenlige løsninger på det globale marked for grønne og sikre styringssystemer til decentraliseret elproduktion på land og til vands.

I rollen som softwarearkitekt vil du sammen med den nuværende softwarearkitekt blive ansvarlig for at definere nuværende og fremtidige arkitekturbehov og muligheder på tværs af platforme og segmenter.

Softwarearkitekten skal desuden sikre, at nye teknologier, metoder og værktøjer afprøves, evalueres og implementeres, hvis de tilfører værdi.

I fællesskab med software-og hardwareudviklere skal softwarearkitekten være med til at udvikle en strategisk køreplan for udvikling og vedligehold af softwareplatformen og sikre optimal livscyklusstyring på tværs af alle produktplatforme.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Cryptomathic en softwa­re­ud­vik­ler, Aarhus

Er du drevet af høj faglighed, og har du lyst til at arbejde med sikkerhed på iOS og Android?

Vores kunde, Cryptomathic, søger en dygtig udvikler til det team, der udvikler deres sikkerhedsløsning til mobilplatforme, Cryptomathic MASC (Mobile App Security Core).

Cryptomathics løsning beskytter kunder mod en lang række forskellige angreb på både iOS og Android. Der er tale om en sikkerhedskerne skrevet i C/C++, som bruges primært af mobilbank apps til at sikre integriteten af appen og etablere sikker kommunikation med bankens back end services.

Teamet består i dag af tre udviklere og en teknisk projektleder. Atmosfæren er præget af stort fagligt engagement, samarbejde og vidensdeling. Der arbejdes efter en scrum-inspireret projektmodel med daglige stand-ups, og som udvikler kommer du til at deltage i alle aspekter af udviklingen.

Læs hele annoncen her.

Panorama Consult søger for Gensam Data fagligt dygtige sy­stem­ud­vik­le­re, Aarhus

- hvor der i høj grad er fokus på samarbejde og din trivsel.

Panorama Consult søger for Gensam Data A/S i Aarhus systemudviklere til et nyt team, der skal udvikle en ny generation af et internt værktøj, som anvendes til at konfigurere forretningssystemet.

Alt afhængig af dine faglige kompetencer og interesser vil der være mulighed for at arbejde med enten systemarkitektur, løsningsdesign, brugergrænseflader, front- eller backend systemudvikling med fokus på programmering i Java i større og komplekse it-systemer.

Du vil være med fra starten på projektet og indgå i et tæt samarbejde med de interne brugere af værktøjet.

I denne stilling får du gode udviklingsmuligheder samt mulighed for at få indflydelse både på din dagligdag, dit arbejde og arbejdsprocessen.

Hos Gensam Data vægtes høj faglighed, hvor du vil have god mulighed for faglig sparring med dygtige kolleger der alle er dedikeret til opgaven.

Læs hele annoncen her.

Capgemini Danmark søger senior Java-udvikler, Vallensbæk

Er du parat til at tage din viden op på næste niveau? Capgemini søger en senior java-udvikler.

Vores opgaver og kunder spænder vidt, både hvad angår teknologier, størrelse og brancher.

Du kan få opgaver inden for alt fra full-stack udvikling af store, eksisterende systemer til analyse, design, implementering og vedligeholdelse af nye løsninger.

Selv om vi har forskellige kunder, har de alle et til fælles: De er helt afhængige af, at vi forstår teknologien, digitale potentialer, og at vi giver dem de it-redskaber, de skal bruge i den daglige konkurrence. Det giver mål og mening med dit arbejdsliv – og det gør tilfredsstillelsen ved at lykkes endnu større.

Din akademiske baggrund hedder datalog, ingeniør eller, datamatiker, eller lignende, og du har minimum tre års erfaring som softwareudvikler.

Du er godt hjemme i moderne udviklingsmetoder som agile, test driven development, devops og scrum. Du vil få rig mulighed for at udvikle dine egne kompetencer indenfor cloud og devops.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Spændende arbejdspladser som Magasin, Telmore og Banedanmark er lige nu på jagt efter it-folk. Søg en af stillingerne her.

Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu
Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu
Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu