Artikel top billede

(Foto: Microsoft PR)

Microsoft patcher 55 fejl inklusive alvorlig nuldagssårbarhed

Microsoft patcher en lang række sårbarheder - heriblandt den frygtede ’Follina’-sårbarhed.

Så er Microsoft kommet med en ny række patches.

Denne gang er der tale om 55 sårbarheder, hvoraf der også var rettelser til Windows MSDT 'Follina' nuldages sårbarheden.

Det skriver Bleepingcomputer.

Rettelserne er som sædvanligt blevet udsendt i forbindelse med Microsofts månedlige Patch Tuesday, som er den anden tirsdag i måneden.

De nye patches gavner følgende produkter: Windows-operativsystemet, Microsoft Office, Hyper-V Server, Azure og Windows Defender.

Tre sårbarheder blev kategoriseret som kritiske.

De 55 rettelser er fordelt således:

  • 12 udvidede privilegie-sårbarheder.
  • 1 sikkerhedsomgående sårbarheder.
  • 27 sårbarheder ved fjernudførelse af kode.
  • 11 sårbarheder ved offentliggørelse af oplysninger.
  • 3 denial of service-sårbarheder.
  • 1 spoofing-sårbarhed.
Du kan se den fulde liste af patches her.

Sidste måned blev der til Patch Tuesday rettet 74 sårbarheder.

De produkter, som har modtaget sikkerhedsrettelserne, er blandt andet selve Windows-styresystemet og dets delkomponenter samt .NET, Visual Studio, Office-produkter, Exchange mail-platformen, BitLocker, Remote Desktop Client (RCE), NTFS-filsystemet samt Microsofts Edge-browser.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere