Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Medie: Elon Musks opkøb af Twitter er i 'overhængende fare'

Den højt profilerede handel mellem Twitter og rigmanden Elon Musk er yderst truet, lyder det.

Det storstilede og stormombruste opkøb af den sociale nyhedsplatform Twitter er i overhængende fare for at ryge i vasken.

Godt halvanden måned efter, at rigmanden og entreprenøren Elon Musk har budt 44 milliarder dollar for at opkøbe og afnotere Twitter, synes handlen at være seriøst truet, skriver The Washington Post.

Tre anonyme kilder tæt på rigmanden beskriver handlen som værende i ’overhængende fare’.

Her lyder det, at Elon Musk nu indstiller flere samtaler omkring finansieringen om købet.

Handlen trues af, at Elon Musks siden sit bud på 54,20 amerikanske dollar per aktie har tøvet med at gå videre med handlen på grund af en verserende sag om opgørelse af bots på Twitters platform.

Rigmandens team tror nu ikke længere på, at Twitter kan levere tallene, og ifølge mediet skulle Musk have indstillet flere samtaler angående finansieringen af handlen.

Elon Musks bud på virksomheden er dog stadig godkendt af virksomheden selv.

I opkøbsaftalen er en annuleringsklausul, der vil udløse en bøde på en milliard dollar samt udløse et juridisk efterspil.

Nyheden fik Twitters aktiekurs til at falde med 5,2 procent i formarkedet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere