Artikel top billede

(Foto: Jefferson Santos)

Her er 10 it-sikkerhedsjob, der er ledige netop nu

På jagt efter et nyt job inden for it-sikkerhed, så har vi fundet ti ledige stillinger hos store og spændende arbejdspladser som ATP, T. Hansen og Jysk.

I denne uge har vi fokus på sikkerhed. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Jysk, Nissens Cooling Solutions og Leman.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Fredensborg Kommune søger en AD-spe­ci­a­list med fokus på it-sikkerhed, Kokkedal

Vil du være med i vores it-sikkerhedsteam?

Fredensborg Kommunes it-afdeling søger en engageret og dygtig AD-sikkerhedsspecialist, da vi udvider indenfor it-sikkerhedsområdet.

Det er lige nu, at vi udvikler de nye services og sikkerhedstiltag, så du vil få indflydelse på, hvordan it-sikkerhed og rettighedsområdet skal udformes nu og i fremtiden.

Det forventes, at du har et særdeles stærkt teknisk overblik over Active Directory og kan implementere best practice i forhold til AD, så du vil kunne rådgive og indgå i dialog om forretningsønsker og leverandørløsninger, samt deltage i projekter omkring rettighedsstyring.

Læs hele annoncen her.

Region Midtjylland søger ig-sik­ker­heds­spe­ci­a­list til ope­ra­tio­nel sikkerhed, Aarhus

Er du en threat-hunter, brænder du for it-forensics og sårbarhedsscanninger, og har du lyst til at have et job, der gør en forskel på hospitalerne og for patienterne?

Hvis du sidder og nikker lige nu, så er det her det perfekte job til dig: en nyoprettet stilling i området Operationel Sikkerhed, hvor du bliver en vigtig brik i arbejdet med at styrke it-sikkerheden i Region Midtjylland.

Du skal være med til at forme og opbygge en stærk SOC-funktion, der øger it-sikkerheden på hospitaler og i regionen som helhed.

Det sker i samarbejde med et team bestående af seks engagerede kolleger i en hverdag med et godt arbejdsmiljø blandt andre dygtige kolleger i Operationel Sikkerhed, hvor der er stærkt fokus på faglige kompetencer og evnerne til at samarbejde.

Læs hele annoncen her.

Leman søger it-sik­ker­heds­ad­mi­ni­stra­tor til Group IT, Greve

Har du teknisk flair og interesse for sikkerhed og kvalitet?

Som IT-sikkerhedsadministrator bringer du al din it-erfaring i spil – nationalt som internationalt. I det daglige står du forrest i den tekniske administration af vores sikkerhedsportefølje, og du vil hurtigt få ansvaret for flere spændende og forretningskritiske sikkerhedsområder samt være en vigtig drivkraft i vores fokus på at anvende nye og moderne sikkerhedsprodukter.

Sammen med de øvrige kolleger i teamet bidrager du til, at vores systemer kontinuerligt står skarpt i forhold til primære leverancer.

Du vil også være en vigtig sparringspartner i Group IT i forhold til vores applikationsspecialister og udviklingsafdeling. Du vil få driftsansvaret for vores sikkerhedsportefølje med alt fra datastrømmen til vores SIEM-leverandør og ud til vores end-points og dermed sikre hurtig reaktion ved sikkerhedsincidents.

Læs hele annoncen her.

CBS søger nye kollegaer til ope­ra­tio­nel sikkerhed, Frederiksberg

CBS er i gang med at styrke cyber -og informationssikkerhedsområdet yderligere og i den forbindelse søger vi to nye kollegaer til arbejdet med operationel sikkerhed.

Du vil blive en del af CBS’ IT-driftsenhed, hvor det primære formål er at identificere, implementere og/eller rådgive omkring sikkerhedstiltag, som har til hensigt at højne CBS’ generelle sikkerhedsniveau i IT-driften.

Der vil også være fokus på best practices inden for drift af både Microsoft og open source-systemer samt best practices inden for risikovurderinger og configuration management. Området dækker både vores on premise- og cloud-løsninger.

Som et nyt område indgår også arbejdet med at lokalisere nye indsatsområder og tilrettelægge indsatsen hensigtsmæssigt.

Desuden vil der være et øget fokus på koordinering og organisering af de allerede eksisterende områder, så de lever op til risikovurderingerne.

Læs hele annoncen her.

Nissens Cooling Solutions søger it-/netværks-/sik­ker­heds­sup­por­ter, Horsens

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job som it-/netværks-/sikkerheds-supporter i Nissens Cooling Solutions A/S.

Nissens Cooling Solutions er siden årsskiftet konsollideret som selvstændig enhed og således en veletableret virksomhed på en spændende udviklingsrejse med nye ejere.

Som it-supporter i NCS får du mulighed for at arbejde i et internationalt miljø og med opgaver fra såvel vores lokale som globale selskaber.

Du vil blive en del af et globalt it-team, hvor vi sammen vil løse en bred vifte af it-opgaver og bidrage til at skabe en god brugeroplevelse for NCS’ globale organisation.

Dit fokus vil være på virksomhedens it-sikkerhed og netværk.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger IAM-me­d­ar­bej­der, Frederiksberg

Vil du bidrage til forebyggelse af intern svindel og være med til løsningen af it adgangs-, brugerstyrings- og sikkerhedsopgaver og projekter med høj samfundsrelevans? Vil du arbejde med adgangsstyring og sikkerhed i en kompleks organisation med stor variation i opgaverne? Så har vi et spændende job til dig!

Kontoret Adgangsstyring blev etableret i maj sidste år og har ansvaret for adgangsstyring og forebyggelse af besvigelse.

Du skal sammen med de nuværende 15 medarbejdere, kontorchefen og de kommende medarbejdere være med til at udvikle kontoret og adgangsstyringsområdet.

Vi er i gang med flere tekniske projekter inden for brugerstyring og sikkerhedsområdet og har brug for en medarbejder til at rådgive om adgangsstyring (IAM), implementere sikkerhedsroller og sikre effektiv funktionsadskillelse.

Læs hele annoncen her.

ATP søger security spe­ci­a­list til it, Allerød

Forstår du betydningen af it-sikkerhed i en stor organisation? Vil du være med til at styrke denne og samtidig løse opgaver til gavn for samfundet? Så er det dig, vi søger.

Vil du løse sikkerhedsmæssige problemstillinger?

I it er vi på udkig efter en ny teknisk erfaren kollega, der skal være med til at sikre, at vores it-landskab og data er sikkerhedsbeskyttet.

Dig, der kan indgå i løbende sikkerhedsaktiviteter for at minimere sikkerhedsrisiko og højne det generelle sikkerhedsniveau. Du kommer til at indgå i en enhed, hvor vi arbejder med optimering af ATP’s eksisterende it-miljø og implementering af nye projekter.

Du kommer formentlig med en baggrund som sikkerhedsadministrator, Operations Engineer eller lignende og har solid erfaring med sikkerhed fra tidligere arbejde – for eksempel i et on-Premise miljø eller i Azure.

Læs hele annoncen her.

Region Syddanmark søger it-sik­ker­heds­ko­or­di­na­tor til Klinisk IT OUH Odense Uni­ver­si­tets­ho­spi­tal, Odense

Vil du være med til at sikre de it-systemer, der er et helt centralt grundlag for en sikker behandling af patienterne på Odense Universitetshospital?

Klinisk it på OUH søger en ny medarbejder, der sammen med gode kolleger får ansvar for, at it-systemerne på OUH lever op til standarderne for it-sikkerhed.

Som vores nye kollega skal du være med til at sikre systemerne gennem støtte til systemforvalterne i udarbejdelse af risikovurderinger, databehandleraftaler, højne informationssikkerhedsniveauet, definere processer, gennemføre disse og sikre forankring/implementeringen på OUH – blandt andet af MDR (Medical Device Regulation) forordningen og senere forordningen for IVDR (In-vitro Diagnostisk udstyr).

Du vil komme til at arbejde sammen med gode kolleger i it-afdelingen og på tværs af hele sygehuset. Desuden arbejder vi tæt sammen med Region Syddanmarks øvrige sikkerhedsorganisation, der er placeret både centralt og på de enkelte sygehuse i regionen.

Læs hele annoncen her.

T. Hansen Gruppen søger it-net­værks­spe­ci­a­list, Middelfart

Brænder du for netværk og sikkerhed, så er du måske vores nye netværksadministrator til Koncern IT, som i dag beskæftiger 25 mand fordelt på både udvikling og drift.

Vi udvikler og drifter central it for +1.500 brugere fordelt på +130 butikker og lokationer.

Vi drifter både lokalt, via to datacentre samt ved flere forskellige Cloud leverandører.

Vi benytter produkter fra Cisco, Meraki, Check Point, F5 m.fl.

Læs hele annoncen her.

Jysk søger team leader, IT Network & Security Op­ti­miza­tion (ITNSO), Brabrand

Utrolig global vækst, voksende krav til netværket og et hastigt skiftende trusselsbillede. Alt dette, plus en stor fokus på it i JYSKs strategi, betyder flere netværks- og sikkerhedsopgaver. Det er baggrunden for at det nye ITNS Optimization team blev dannet. Teamet er klar til udfordringerne, men har brug for en teknisk stærk leder. Er det dig?

Du kommer til at lede ITNS Optimization teamet, som er ansvarlig for drift, tooling, vedligehold, kapacitet og optimering af netværk og it-sikkerhed. Arbejdssted vil være Aarhus.

Som leder af ITNS Optimization skal du tage aktivt del i teamets arbejdsopgaver, så du får førstehåndskendskab til dem. Du skal være motiverende, kultivere en god holdånd og skabe gode rammer om teamet, så det kan være responsivt og effektivt. Dit team ejer tooling og monitorering indenfor netværk og sikkerhed, og I ejer services såsom DNS, DHCP og NTP.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge lige nu

Skynd dig og send en ansøgning, hvis du vil have et af de her 10 dugfriske it-job.

Her er 14 ledige it-job, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 friske it-stillinger, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 ledige support-stillinger, som du kan søge lige nu
Så mange af de ansatte i den danske it-branche har udenlandsk baggrund

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu