Artikel top billede

(Foto: Google)

Google liner op til det store hardware-show: Bliver ekstra interessant for danskerne i år

Google har nye telefoner og smartwatches med til årets hardware-event fra selskabet – men vigtigst bliver dog, hvorvidt vi nærmer os en dansk lancering.

Hos Google danner oktober måned oftest rammen for selskabets store hardware-lanceringer. I år er ingen undtagelse.

Google har netop inviteret til et Pixel-event den 6. oktober, hvor en helt ny kollektion af Pixel-enheder står til at blive introduceret.

Stjernerne ved showet bliver nok den kommende Pixel 7 og dennes ledsager, Pixel 7 Pro, som arvtagere til Google Pixel-familie af smartphones, hvor Google får sin egen software-teknologi og hardware til at spille bedst muligt sammen.

Samtidig vil eventet danne rammen om lanceringen af Googles første smartwatch i nyere tid, med hvad der med al sandsynlighed vil blive Pixel Watch.

Flere læk af uret i sit prototypestadie viser, at der bliver tale om en særdeles minimalistisk enhed, som vil ligne en lille afrundet metal-skive, men gemme på en række smartwatch-funktioner med en videreudvikling af selskabets WearOS.

Danske muligheder

Set med danske briller har Googles Pixel-events ikke haft den helt store interesse, da annoncegiganten endnu ikke har prioriteret at sende sine Pixel-enheder ud på det danske marked.

Årets event kan dog danne rammen om et eventuelt bredere lancering af Pixel-enhederne, da der er tegn på, at Google agter at danne et smartphone-hold i Norden.

Tidligere på året slog annonce- og søgegiganten nogle stillinger op, som kunne indikere, at der forelå nogle konkrete planer for et nordisk indtog for Google.

Særligt stillingen som en dansk marketingschef, der skal varetage forholdet til teleoperatører og detail-partnere, indikerer, at man vil etablere sig som smartphone-leverandør i landet.

Samtidig søger selskabet også efter en nordisk partner manager til Pixel-produktlinjen, hvilket at andet lige indikerer, at et nordisk salgsfremstød er under opsejling.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere