Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

(Foto: Google)

Google liner op til det store hardware-show: Bliver ekstra interessant for danskerne i år

Google har nye telefoner og smartwatches med til årets hardware-event fra selskabet – men vigtigst bliver dog, hvorvidt vi nærmer os en dansk lancering.

Hos Google danner oktober måned oftest rammen for selskabets store hardware-lanceringer. I år er ingen undtagelse.

Google har netop inviteret til et Pixel-event den 6. oktober, hvor en helt ny kollektion af Pixel-enheder står til at blive introduceret.

Stjernerne ved showet bliver nok den kommende Pixel 7 og dennes ledsager, Pixel 7 Pro, som arvtagere til Google Pixel-familie af smartphones, hvor Google får sin egen software-teknologi og hardware til at spille bedst muligt sammen.

Samtidig vil eventet danne rammen om lanceringen af Googles første smartwatch i nyere tid, med hvad der med al sandsynlighed vil blive Pixel Watch.

Flere læk af uret i sit prototypestadie viser, at der bliver tale om en særdeles minimalistisk enhed, som vil ligne en lille afrundet metal-skive, men gemme på en række smartwatch-funktioner med en videreudvikling af selskabets WearOS.

Danske muligheder

Set med danske briller har Googles Pixel-events ikke haft den helt store interesse, da annoncegiganten endnu ikke har prioriteret at sende sine Pixel-enheder ud på det danske marked.

Årets event kan dog danne rammen om et eventuelt bredere lancering af Pixel-enhederne, da der er tegn på, at Google agter at danne et smartphone-hold i Norden.

Tidligere på året slog annonce- og søgegiganten nogle stillinger op, som kunne indikere, at der forelå nogle konkrete planer for et nordisk indtog for Google.

Særligt stillingen som en dansk marketingschef, der skal varetage forholdet til teleoperatører og detail-partnere, indikerer, at man vil etablere sig som smartphone-leverandør i landet.

Samtidig søger selskabet også efter en nordisk partner manager til Pixel-produktlinjen, hvilket at andet lige indikerer, at et nordisk salgsfremstød er under opsejling.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital