Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Tim Cook rynker på næsen af ny sms-standard: ’Køb en iPhone til din mor’

Apple-chefen har ikke meget til overs for afløseren til sms-standarden.

Apple-chef Tim Cook har ikke meget til overs for den gryende RCS-standard, som blandt andet Google og Android-brugere håber vinder indpas som afløser til sms- og mm-standarderne.

I stedet for at bygge den gryende standard i Apples vidt udbredte ’Besked’-app, ser han hellere, at man i stedet overvejer et skifte til Apples iPhones og derved skifter platform, skriver tech-mediet The Verge.

Ved den årlige ’Code’ konference i USA forklarede han: ”Jeg hører ikke noget fra vores brugere om, at vi skal bruge meget energi på det her,” forklarede han.

Da en journalist fortalte om sine bestræbelser med at dele billeder og videoer med sin mor på grund af kompatibilitetsproblemer mellem iMessage og RCS lød Tim Cooks umiddelbare råd:

”Køb en iPhone til din mor”

For RCS-standarden er det en bet, at Apple ikke vil slutte sig til standarden, som har været i markant udvikling siden Google i 2019 overtog styringen på standardens udvikling.

For Google og RCS blev det en kæmpegevinst da Samsung i 2022 introducerede RCS som standard i sin nye S22-serie.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital