Artikel top billede

Tim Cook rynker på næsen af ny sms-standard: ’Køb en iPhone til din mor’

Apple-chefen har ikke meget til overs for afløseren til sms-standarden.

Apple-chef Tim Cook har ikke meget til overs for den gryende RCS-standard, som blandt andet Google og Android-brugere håber vinder indpas som afløser til sms- og mm-standarderne.

I stedet for at bygge den gryende standard i Apples vidt udbredte ’Besked’-app, ser han hellere, at man i stedet overvejer et skifte til Apples iPhones og derved skifter platform, skriver tech-mediet The Verge.

Ved den årlige ’Code’ konference i USA forklarede han: ”Jeg hører ikke noget fra vores brugere om, at vi skal bruge meget energi på det her,” forklarede han.

Da en journalist fortalte om sine bestræbelser med at dele billeder og videoer med sin mor på grund af kompatibilitetsproblemer mellem iMessage og RCS lød Tim Cooks umiddelbare råd:

”Køb en iPhone til din mor”

For RCS-standarden er det en bet, at Apple ikke vil slutte sig til standarden, som har været i markant udvikling siden Google i 2019 overtog styringen på standardens udvikling.

For Google og RCS blev det en kæmpegevinst da Samsung i 2022 introducerede RCS som standard i sin nye S22-serie.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere