Artikel top billede

(Foto: Pixabay)

Tyskland sætter 47 milliarder kroner af til udrulning af ladestandere til elbiler

Milliardplan er godkendt i Tyskland, der over de næste år vil sætte skub på udrulningen af ladestandere til elbiler.

Den tyske regering godkendte onsdag en plan om at bruge 6,3 milliarder euro svarende til knap 47 milliarder kroner over tre år for hurtigt at opskalere antallet af ladestandere til elektriske køretøjer i hele landet.

Det sker som en del af et fremstød mod at nå målet om udledning på netto-nul.

Det skriver Reuters.

Planen er, at antallet af ladestandere skal stige til en million i 2030 fra de omkring 70.000 i dag.

Fokus vil være på at bygge dem i områder, som i øjeblikket er underforsynede.

Det er målet, at i 2030 skal være 15 millioner elektriske køretøjer på de tyske veje.

Tyskland er hjemsted for flere producenter af elbiler, herunder markante spillere som Volkswagen og Tesla, som har en fabrik i udkanten af ​​Berlin.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere