Ascom Danmark skifter direktøren ud

Ascom har fået ny administrerende direktør i Danmark. Henrik Stampe er hentet i Microsoft Business Solutions og har solid erfaring fra ERP-branchen. Han afløser Claus Sjælland Nørgaard, som har valgt at søge nye udfordringer i møbelbranchen.

Den danske afdeling af Ascom, der blandt andet leverer trådløse kommunikationssystemer til hospitaler og fængsler, har fået ny administrerende direktør.

Ny på pinden er Henrik Stampe, som bestyrelsen for Ascom henter fra Microsoft Business Solutions.

Henrik Stampe har i en fireårig periode været landechef i Belgien for Navision, der i perioden skiftede navn til Microsoft Business Solutions.

Belgiske erfaringer

Det er blandt andet erfaringerne fra Belgien, han skal trække på i sit nye job, hvor der i højere grad fremover skal fokuseres på at være mere kundeorienteret frem for produktorienteret.

- Jeg er meget fortaler for at tage udgangspunkt i kunden og markedets behov for løsninger. Meget af det kan jeg tage med fra mine erfaringer i Belgien, hvor vi opbyggede både salgskanal og distribution for Microsoft Business Solutions, siger Henrik Stampe.

Ifølge Ascom Danmarks nye direktør handler det om at få afdækket kundens behov og gøre virksomhedens processer mere optimale.

- Det har ikke den store betydning, om det hedder ERP eller Wireless Solutions. Der er så mange pendanter i tilgangen til, hvordan man afdækker de her behov. Selvfølgelig er løsningen lidt forskellig, men værktøjerne er nogenlunde de samme, siger Henrik Stampe.

Udramatisk skifte

Henrik Stampe startede i 1997 hos daværende Damgaard og har været med hele vejen forbi Navision og til koncernen slap dansk ejerskab og blev til Microsoft Business Solutions.

Det seneste år Henrik Stampe arbejdet i salgskanalen for Microsoft Business Solutions' EMEA, afdelingen for Europa, Mellemøsten og Afrika.

Før det havde han sine fire år som landechef for ERP-selskabets afdeling i Belgien.

Direktørskiftet har ifølge den nye direktør været ganske udramatisk, da Claus Sjælland Nørgaard, som Henrik Stampe afløser, efter ni år hos Ascom har valgt at søge nye udfordringer i en nordjysk møbelkoncern.

Ifølge Henrik Stampe har Claus Sjælland Nørgaard udført et fortræffeligt job for Ascom og afleverer en veltrimmet organisation.

Udover ansvaret for den danske afdeling får Henrik Stampe det nordiske ansvar for Ascoms salg af løsninger inden for trådløs kommunikation.

Ascom har 45 ansatte i Danmark og lidt over 50 i hver af afdelingerne for trådløs kommunikation i Sverige og Norge. Koncernen er børsnoteret i Schweiz.

Det har ikke været muligt at få Claus Sjælland Nørgaards' version af direktørskiftet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere