TDC vælger Ericsson til at drive 5G-netværk:100 folk flyttes, pilottest parat til sommer og 4G opdateres

Gulerødder og fisk mod museskader

Antioxidanter, som der er mange af i gulerødder, samt essentielle fedtsyrer, der blandt andet findes i fisk, kan sammen med traditionel fysioterapi bekæmpe smertefulde museskader. Det viser forsøg lavet af en dansk fysioterapeut.

Ny dansk behandling af museskader kombinerer klassisk fysioterapi med de essentielle fedtsyrer og antioxidanter, der findes i fisk, frugt og grønt.

Men det er ikke nok at spise store mængder frugt, grønt, fisk eller masser af det kosttilskud, som er en del af behandlingen.

? Der er tale om en behandling, der stopper, så snart patienten er rask, siger fysioterapeut Søren Mavrogenis.

Kosttilskuddet, som Søren Mavrogenis har været med til at udvikle, hæmmer den inflammation, altså en betændelse uden bakterier, en museskade kan give. Stofferne fra tilskuddet sætter sig i cellens membran, der er lavet af essentielle fedtsyrer, og bekæmpe symptomerne indefra.

Uden bivirkninger
Museskader, der er resultatet af en overbelastning, kan behandles med gigtmedicin, og hvis den er helt gal, med indsprøjtninger af binyrebarkhormon.

Ulempen er, at det kan medføre bivirkninger, og at armen skal holdes i ro. Ifølge Søren Mavrogenis er et andet problem, at den medicin, der tidligere er blevet brugt, kun holder symptomerne i ave. De vender tilbage når behandlingen stopper.

? Vi har oplevet, at 80 procent af vores patienter bliver helt raske, og at 15 procent opnår en klar bedring, siger Søren Mavrogenis.

Han fortæller dog også, at der er nogle patienter, hvor behandlingen ganske enkelt ikke virker, uden at der kan gives en fornuftig forklaring.

Hvis der er tale om en meget hårdt angrebet musearm, er det desuden stadig nødvendigt med ro.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Blockchain: Fremtidens betalingsløsninger

Blockchain-teknologien er på vej ind i betalingsmiljøerne og har potentialet til at sikre og effektivisere betalingsmetoderne i høj grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder du de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworldevent

21. marts 2019 | Læs mere


Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Premium
En ny udbudslov kan se dagens lys i 2020: Få overblikket her
Evalueringen af den nuværende udbudslov blev sat i gang, da erhvervsminister Rasmus Jarlov udsendte et høringsbrev i demcember 2018. Lovforslaget og eventuelle ændringer forventes at ligge klar i 2020.
Computerworld
Yousee, Telmore og TDC Erhverv bliver nu en del af et helt nyt underholdningsselskab
TDC Group bliver i fremtiden splittet op i to selskaber, og det ene selskab, der kommer til at fokusere på digital underholdning har netop fået sit navn.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Lav din egen robot på få minutter med Fable
Tilbage i 2011 startede Shape Robotics udviklingen af Fable, et robotsystem bygget enkelt op på moduler. Det gør at studerende kan bygge deres egen robot på få minutter ved brug af interaktive blokke eller Python API. I denne video fortæller Moises Pacheco, CTO i Shape Robotics om processen med at skabe en intuitiv app sammen med Ciklum, og et partnerskab med Microsoft.