Artikel top billede

(Foto: Microsoft)

Det nye AI-Bing er på vej som mobil-app

Microsoft udvider det nye AI-drevne Bing til en række områder. Snart lanceres en app til både Android, iOS og Edge mobile.

Microsoft kommer med nye apps til det AI-drevne Bing.

Det nye Bing har tidligere været tilgængeligt på Edge på skrivebordet, men nu får brugerne mulighed for at prøve en ny Bing-app på telefonen til Android og iOS eller fra Microsoft Edge-mobilappen.

Lige nu er de nye funktioner i preview.

”Vi begynder at udrulle de utrolige muligheder i den nye Bing og Edge på din smartphone sammen med nogle spændende nye funktioner, såsom stemmeinput,” skriver Yusuf Mehdi, Corporate Vice President & Consumer Chief Marketing Officer hos Microsoft i en meddelelse.

Bings Ai-univers kommer til Skype

Dertil er der også nyt på vej til Skype, hvor de nye Bing-funktioner også er på vej.

”Derudover skaber vi en ny chatoplevelse, begyndende med Skype, for at forbedre din sociale kommunikation med dine venner og familie,” skriver han.

Brugere kan aktivere søgemaskinen under en chat for at få svar på spørgsmål eller få hjælp til planlægning.

Det er målet, at Bing på mobilen skal være en ”din copilot til nettet”, meddeler Microsoft. Og den vil også fungere med stemmeadgang, så brugeren mundtligt kan stille et spørgsmål.

Som et eksempel i meldingen nævner Microsoft, at de nye Bing-apps kan bruges som rejseplanlægning.

”Forestil dig en uventet mellemlanding i en ny by. Mens du planlægger et hurtigt eftermiddagsstop i Tokyo, beder du Bing om at hjælpe med at finde et sted at opbevare din bagage. Derefter giver den tips til at navigere i metrosystemet på vej til den berømte Shinjuku-station,” skriver Yusuf Mehdi.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere