Artikel top billede

(Foto: PR)

Streaming: Superhelte, D&D-eventyr og saftig Netflixdokumentar i marts

Der er masser af underholdning på vej til både hjemmebio og det helt store lærred i marts – få et par bud her.

Denne klumme er et debatindlæg og er alene udtryk for forfatterens synspunkter.

Der er – afhængig af lyst og temperament – stadig mange gode streamingdage tilbage, før vejret bliver stabilt tåleligt på vore breddegrader.

Heldigvis er Star Wars-serien The Mandalorian lige på trapperne.

Og ser man ikke allerede den flotte 1923 eller decideret fremragende The Last of Us, er det også virkeligt solide bud.

Men marts byder også på mange andre nye og interessante titler på både streaming og i biografen.

En del rollespillere glæder sig f.eks. til Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, der får biografpremiere 30. marts. Hvis de altså ikke forbigår den i ætsende vrede over et sæt nye licensbetingelser, som firmaet bag D&D først lancerede og derefter lynhurtigt trak tilbage efter en storm af protester fra fanbasen og en næsten uendelig række historier af den slags, der giver omtale af den knap så gode slags.

Anden kvalificeret marts-underholdning kunne være Shazam! Fury of the Gods, efterfølger til den nok mest underholdende DC Comics superheltefilm til dato, nemlig Shazam!

I den kommende film ses igen Asher Angel og Zachary Levi som henholdsvis skoledrengen Belly Batson og hans Superman-lignende alter ego Shazam – samt den fremragende karakterskuespiller Helen Mirren i selskab med Lucy Liu og Rachel Zegler som skurkagtige valkyrier med kort lunte. Her er masser af bulder og brag på vej.

Keanu Reeves vender også tilbage i biografen 23. marts som pensioneret lejemorder, der ikke helt kan slippe sit gamle fag i John Wick: Chapter 4. Se traileren her.

Endelig skal nævnes en Netflix-dokumentar, der med sikkerhed også vil blive set med stor interesse. Nemlig Money Shot: The Pornhub Story, der fra 15. marts fortæller, hvad der i virkeligheden foregår bag kameraerne – både før og efter lagnerne er vasket.

Her må man til gengæld tænke sig til traileren. Netflix har ikke lagt den ud endnu, og det er måske alligevel for stærk kost for YouTube.

Under alle omstændigheder er der i hvert fald rigeligt med underholdning på vej den kommende måned –af både den familievenlige slags og af den type, man helst ser efter at børnene er lagt i seng. Det er sådan set bare at finde popcorn og cola frem.

Klummer er læsernes platform på Computerworld til at fortælle de bedste historier, og samtidig er det vores meget populære og meget læste forum for videndeling.

Har du en god historie, eller har du specialviden, som du synes trænger til at blive delt?

Læs vores klumme-guidelines og send os din tekst, så kontakter vi dig - måske bliver du en del af vores hurtigt voksende korps af klummeskribenter.